; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Giulia anghelescu

Giulia Anghelescu: „Îmi pusesem în gând să revin în televiziune”. Cum a reacționat familia sa

19 March 2021

Deși nu a fost absentă de pe micile ecrane, Giulia Anghelescu (36 de ani) nu a mai prezentat o emisiune încă din prima parte a anilor 2000. Acum, se declară entuziasmată de noul proiect de la Prima TV, „Hai cu fetele' și ne povestește cum a reacționat familia sa la auzul veștilor.

Vedeta ne-a mărturisit că avea în plan să revină pe micile ecrane, iar propunerea postului Prima TV a venit la momentul oportun:

 „Sinceră să fiu îmi pusesem în gând să revin în televiziune încă de anul trecut și mă bucur că proiectul „Hai cu fetele' a apărut exact la momentul potrivit. Nu am fost deloc greu de convins mai ales că e un proiect care mi se pare foarte cool și unic având în vedere că nu mai e altă emisiune prezentată de patru femei', ne-a povestit Giulia.

Copiii ei au fost fericiți să audă că îți vor vedea mama la televizior, iar ceilalți membrii ai familiei o susțin din toate punctele de vedere, chiar și cu suplinirea ei atunci când ea este la filmări:

„Toată lumea este foarte entuziasmată și îmi este alături. Cumva lor li se pare firească întoarcerea mea în televiziune. Cred că ei s-au gândit înaintea mea că ar fi bine să revin.  Copiii sunt foarte încântați și mă urmăresc în fiecare zi, doar că uneori nu înțeleg de ce nu îi salut. 🙂 Copiii rămân cu părinții mei atunci când eu sunt la emisiune și mă bucur tare mult că îi am alături și că mă ajută atât de mult', a încheiat artista. 

Pe Giulia o putem urmări în emisiunea „Hai cu fetele', de luni până joi, de la ora 17.00, la Prima TV. 

 

 

 
Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare