; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Giulia xx

Giulia a lansat videoclipul piesei “Ochii tăi”

11 March 2016

Giulia a revenit pe piaţa muzicală cu o nouă piesă, „Ochii tăi, un remake al unei piese celebre a Elenei Cârstea, pe care Giulia adora să o asculte de mic copil. Piesa a fost produsă în studiourile HaHaHa Production de Şerban Cazan şi Feli Donose.

giulia xx

„Am fost foarte fericită când am aflat că Feli şi Şerban s-au gândit că pe piesa pe care o scriseseră se potriveşte perfect refrenul unei melodii de care eu sunt extrem de ataşată, „Dacă ochii tăi…' a Elenei Cârstea', a declarat Giulia.

Videoclipul noii piese, regizat de Bogdan Daragiu, este unul de imagine, cu influenţe specifice anilor 90. În clip apar atât dansatoarele Giuliei, cât şi trupa cu care artista va urca de azi înainte pe scenă la toate concertele.

„Trec prin cea mai frumoasă şi creativă perioadă din viaţa mea şi simt că acum e momentul să împart tot ceea ce simt cu cei care îmi ascultă muzica. „Ochii tăi' e o piesă de care sunt profund legată mai ales emoţional. Sunt fericită să cânt refrenul unei piese atât de iubite şi sunt copleşită de încrederea pe care mi-a acordat-o o artistă pe care o admir, Elena Cârstea', a mai zis cântăreaţa.

Vedeţi aici videoclipul Ochii tăi':

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare