; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Giovanni Piselli a gătit din nou pentru juraţii “Top Chef”

19 April 2013

În această dimineaţă, câştigătorul Top Chef, Giovanni Piselli, a fost invitatul lui Răzvan şi Dani la Neatza.

Alături i-au fost şi cei trei juraţi ai show-ului, Joseph Hadad, Nicolai Tand şi Tudor Constantinescu, cărora Giovanii le-a pregătit câte un preparat de excepţie: scoici Saint Jacques pentru Nicolai, un desert cu ciocolată pentru Tudor şi un fois gras pentru Joseph.

Tot astăzi, Giovanni şi-a primit şi premiul, în valoare de 50.000 de euro, urmând ca zilele următoare să meargă în Franţa, pentru stagiul de pregătire.

Giovanni Piselli, în vârstă de 27 de ani, este câştigătorul primei ediţii a concursului “Top Chef”, difuzat de Antena 1. El a reuşit să impresioneze juriul format din Joseph Hadad, Tudor  Constantinescu şi Nicolai Tand şi a pus mâna pe cec-ul în valoare de 50.000 de euro.

La proba desertului, cea care a făcut diferenţa, Giovanni Piselli a prezentat o Trilogie de ciocolată: Moelleux de ciocolată albă, Tarteleta cu ganache de ciocolată şi în interior cremă de caramel, nucă şi migdale caramelizate şi Mousse de ciocolată albă şi inghetată de ciocolată cu lapte.

“Nu m-am gândit că voi pleca acasă cu titlul Top Chef. Am venit aici cu ceva în cap, l-am făcut şi am fost apreciat. Cred că îl pun pe perete, o să-l păstrez toată viaţa! Nu voi uita niciodată experienţa asta”, a spus Giovanni Piselli.

Giovanni s-a stabilit în România în 2008 şi a învăţat de la tatăl său primele secrete ale bucătăriei.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare