; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Giovanna Antonelli împlineşte astăzi 39 de ani

Giovanna Antonelli împlineşte astăzi 39 de ani | GALERIE FOTO

18 March 2015

Jade din celebra telenovelă braziliană „Clona', producţie care a făcut furori pe micile noastre ecrane, îşi serbează astăzi ziua de naştere.

Giovanna Antonelli împlineşte astăzi 39 de ani

Momentan, potrivit site-ului http://correiodobrasil.com.br , actriţa filmează în Florida, SUA pentru o comedie romantică, „S.O.S Mulheres ao Mar 2″, în care joacă alături de Reynaldo Gianecchini, alt actor brazilian cunoscut la noi. Giovanna şi Reynaldo (42 de ani) sunt foarte buni prieteni în realitate, căci au jucat împreună în numeroase filme şi mai ales telenovele – în România, au fost difuzate, acum nişte ani, de Acasă, producţii precum „Şapte păcate' sau „Culoarea păcatului'.

Chiar dacă nu se află în ţara natală, Giovanna îi are alături pe cei trei copii ai ei, Pietro, băieţelul pe care îl are împreună cu Murilo Benicio şi care va împlini 10 ani în mai, şi gemenele Antonia şi Sofia, de 4 ani, rezultate din relaţia actriţei cu actualul partener, regizorul Leonardo Nogueira.

Actriţa a profitat de o pauză de filmări pentru a-i duce pe copii la Orlando (Florida, SUA), pentru o zi de joacă.

[Not a valid template]

După terminarea filmărilor pentru „S.O.S Mulheres ao Mar 2″, continuarea unui film din 2003, Giovanna Antonelli se pregăteşte să joace într-o nouă telenovelă, „Favela Chique' (acesta e un titlu provizoriu), care va fi difuzată de postul Globo din noiembrie anul acesta.

În serial, Giovanna va interpreta un rol negativ. Iniţial, în aceeaşi telenovelă trebuia să participle şi Murilo Benicio, partenerul Giovannei din „Clona' şi fostul ei iubit, însă acesta s-a retras ulterior, pe motiv că are prea multe angajamente ca actor în 2015. Tabloidele din Brazilia au comentat însă că producătorii au renunţat la Benicio pentru că se lua prea în serios, punea prea multe condiţii şi în general era dificil de lucrat cu el.

 

Te-ar putea interesa și:

Ce mai fac Jade şi Lucas din „Clona'

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare