; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

142729318_1387740041567548_1805172759486634597_n

Giovanna Antonelli („Clona”) a fost infectată cu COVID. Ce mai face acum actrița

29 January 2021

Faptul că ea însăși a fost depistată pozitiv la coronavirus nu i-a înecat deloc corăbiile actriței Giovanna Antonelli (44 de ani), adică Jade din telenovela „Clona'. 

Frumoasa a aflat vestea pe 10 decembrie, scrie purepeople.com.br., apoi s-a izolat acasă și a trecut cu bine peste întâlnirea cu noul virus, declarându-se norocoasă că nu a avut decât simptome ușoare. 

Vacanța de la sfârșitul anului Giovanna a petrecut-o la mare și soare, alături de familie, adică de soțul ei, regizorul  Leonardo Nogueira, și copiii lor, gemenele Antônia și Sofia (10 ani), dar și de Pietro (15 ani), băiatul său din relația cu Murilo Benicio, colegul său din „Clona': 

„2021 așa cum îmi place mie', a scris Giovanna pe Instagram. 

 

 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 

 

O postare distribuită de Giovanna Antonelli (@giovannaantonelli)

De altfel, pozele pe care le-a urcat în social media i-au atras laudele și admirația a numeroși fani, care i-au transmis mesaje de genul „parcă timpul nu trece deloc pentru tine'. 

 

Zilele acestea, actrița (care își menține silueta cu ajutorul dietei ketogenice) este așteptată să reia filmările pentru următorul ei proiect tv, telenovela „Quanto Mais Vida Melhor', povestea a patru personaje care mor într-un accident și apoi sunt trimise înapoi pe pământ cu niște misiuni clare.

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare