; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Giovanna Antonelli a născut două fetiţe gemene

13 October 2010

Giovanna are acum trei copii: două fetiţe gemene şi un băieţel.

Giovanna Antonelli, pe care o puteţi vedea în prezent la Acasă în telenovela 7 păcate', a adus pe lume, prin cezariană, vineri 8 octombrie, în maternitatea Perinatal din Barra da Tijuca, Rio de Janeiro două fetiţe gemene, Sofia şi Antonia. Evenimentul a fost anunţat de Claudia Jimenez, o prietenă foarte bună a Giovannei şi a soţului ei..

Giovanna Antonelli a postat pe contul ei de Twitter primele impresii despre experienţa de a fi mamă din nou. „Sunt minunate, foarte liniştite şi nu îmi fac nici un fel de probleme. Iubesc fiecare secundă şi nu pot descrie o asemenea fericire!', a zis ea.

Printre cei care au vizitat-o la spital pe Giovanna se numără şi fostul ei iubit, actorul Murilo Benicio, care a venit împreună cu fiul lor Pietro în vârstă de 5 ani. În plus, actorul a venit însoţit şi de prietena sa, Guilhermina Guinle.

Pe 11 octombrie, protagonista din telenovela Clona' a părăsit maternitatea alături de soţul ei, directorul TV Globo Leonardo Nogueira, iar fiecare avea în braţe câte o fetiţă. „Sunt topit după ele. Sunt frumoase şi întreaga familie este emoţionată', a declarat Leonardo.

Cu puţin timp înainte de a naşte fetiţele, Giovanna Antonelli s-a arătat iritată de declaraţiile reprezentanţilor clinicii la care a născut, care au raportat presei că actriţa urma să se interneze. Mai mult, tot aceştia au fost cei care au lansat în presă informaţia că actriţa este însărcinată.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare