; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Gina Chirila (1)

Ginei Chirilă i s-a făcut rău, chiar în platoul „Bravo, ai stil! Celebrities”. Jurații au oprit imediat filmările

13 February 2020

Bravo, ai stil! Celebrities' este un reality show autentic, filmările pentru fiecare ediție sunt înregistrate în regim de live, astfel că telespectatorii sunt martorii momentelor din emisiune, atât la ceea ce se întâmplă în platou, cât și în culise. În pauzele de la filmările pentru show-ul Bravo, ai stil! Celebrities', o armată' de camere de luat vederi se află pe urmele juraților, prezentatoarei, dar și concurentelor, pentru a surprinde, la cald, reacții și impresii ale acestora.

            În ediția din această seară a emisiunii, difuzată de la ora 22:00, la Kanal D, Ilinca Vandici oprește filmările deoarece Gina Chirilă acuză stări de rău. Imediat, concurenta, aflată în ultimul trimestru de sarcină, este condusă pe brațe, afară.

Poate să iasă Gina Chirilă din platou? Că i s-a făcut rău', anunță Ilinca în regie, în momentul în care se pune imediat stop filmărilor pentru a i se acorda tot ajutorul Ginei Chirilă.  

Gina Chirilă mărturisește că emoțiile și oboseala și-au spus cuvântul și au copleșit-o.

Probabil s-a acumulat foarte multă energie, poate din cauza emoțiilor, dar acum sunt mai bine', spune Gina Chirilă.

Întreg momentul îl veți putea urmări în ediția din această seară a show-ului Bravo, ai stil! Celebrities', difuzată de la ora 22:00, la Kanal D!

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare