; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Gina Pistol vrea să știe ce se întâmplă în noul sezon Asia Express

Gina Pistol vrea să știe ce se întâmplă în noul sezon „Asia Express”. „E groaznică așteptarea”

29 May 2021

În noul sezon „Asia Express', Gina Pistol a fost înlocuită cu Irina Fodor. Fosta prezentatoare a emisiunii a născut de curând și a rămas acasă, unde are grijă de fetița ei și a lui Smiley. Cu toate acestea, Gina arde de nerăbdare să afle ce se petrece la filmările emisiunii, care au loc chiar zilele astea, în Turcia.

Sâmbătă, pe 23 mai, cele 18 vedete au pornit spre Turcia, cu autocarul, acolo unde au început deja filmările pentru sezonul 4 din „Asia Express', scrie Libertatea.ro.

În noul sezon al emisiunii, prezentarea va fi asigurată de Irina Fodor, Oase și Marius Damian. În ceea ce o privește pe Gina Pistol, aceasta nu a mai putut fi cooptată în proiect de această dată, deoarece a devenit mamă în urmă cu câteva luni.

Cu toate acestea, Gina își susține colegii din România. Recent, iubita lui Smiley a declarat că este curioasă să afle ce se întâmplă pe parcursul competiției. Mai mult, a spus că acum îi înțelege pe fanii „Asia Express'.

 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

 

A post shared by GinaPistol (@ginapistol)

„Și rămânând acasă abia acum îi pot înțelege pe fanii Asia Express. Prin ce treceți. E groaznică așteptarea asta. Pentru că mă uit și eu cu mare interes și curiozitate pe conturile de Instagram ale colegilor mei și pe contul Asia Express și sunt foarte curioasă cum se descurcă echipele, ce jocuri de amuletă sunt și multe, multe.

Și pe unde îi poartă Drumul Împăraților. Nu vreau să-mi întreb colegii, ei săracii sunt foarte prinși. Nu vreau să îi disper cu mesajele. Sunt foarte curioasă cum decurg lucrurile pe Drumul Împăraților', a declarat Gina Pistol pe Instagram.

Irina Fodor, prezentatoarea „Asia Express', sezonul 4, a arătat primele imagini din nou sezon al emisiunii.

 Vezi galeria foto >
Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare