Homepage  / Televiziune

Gina Pistol este prezentatoarea MasterChef 2024, sezonul 9. Primele declarații

Gina Pistol este prezentatoarea MasterChef 2024, sezonul 9. Primele declarații
8

de Cristina Țapu,

Așteptarea a luat sfârșit pentru fanii emisiunii Masterchef! Pro TV a anunțat cine va prezenta emisiunea culinară. După o pauză de mai bine de un an de la micile ecrane, Gina Pistol este pregătită să-și reia rolul de prezentatoare, spre bucuria telespectatorilor. Iată primele declarații făcute de Gina Pistol despre revenirea în televiziune!

Gina Pistol va prezenta noul sezon Masterchef

PRO TV a anunțat începerea filmărilor pentru al nouălea sezon al popularului show de gătit, MasterChef România. Acest format, care a captivat milioane de români, va provoca din nou bucătarii amatori să simtă adrenalina competiției în această toamnă. Prezentatoarea emisiunii este Gina Pistol.

Imagini din culisele emisiunii „Masterchef”Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

Pasionată de gastronomie, Gina a avut șansa să trăiască pe pielea ei experiența MasterChef România, fiind concurentă în ediția „Proba celebrității”. Despre cum a primit provocarea de a fi gazda noului sezon, aceasta a spus: „Pentru mine, MasterChef este o provocare care cred că a venit în cel mai bun moment. Dacă în 2013 eram în postura de concurent MasterChef, unde am simțit ce înseamnă să gătești sub presiunea probelor, acum, după mai bine de 10 ani, intru în rolul de gazdă a emisiunii. Sunt pregătită să împart toate bucuriile cu concurenții, să descopăr oameni frumoși și interesanți, dar și să trăiesc emoțiile ce vor umple platoul de filmare.”

Prezentatoarea MasterChef România, Gina Pistol, a declarat că reîntâlnirea cu Chef Sorin Bontea, Chef Florin Dumitrescu și Chef Cătălin Scărlătescu a fost precum o revedere cu prieteni dragi.

„Revederea cu cei 3 chefi a fost exact așa cum m-am așteptat: ca o reîntâlnire cu prieteni dragi – emoționantă, plină de bucurie și cu planuri și speranțe pentru ce va urma. Și credeți-mă, vor urma multe seri pline de entertainment pur, zâmbete, povești de viață și personaje absolut fascinante”, a concluzionat îndrăgita prezentatoare.

Noul sezon Masterchef va fi difuzat în această toamnă

Ne mai despart doar câteva luni până când Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Chef Scărlătescu vor reveni pe micile ecrane, în rolul de jurați. Noul sezon Masterchef va fi difuzat de către PRO TV începând cu această toamnă.

După ce au apărut ani de zile la „Chefi la cuțite” pe Antena 1, Florin Dumitrescu, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu au semnat un nou contract pentru a apărea la „MasterChef” pe Pro TV. Filmările pentru noul sezon au început pe 1 iulie, iar celor trei chefi li se va alătura prezentatoarea Gina Pistol.

La mijlocul lunii aprilie s-a confirmat că Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu se întorc la PRO TV în calitate de jurați pentru emisiunea „MasterChef”, aceștia fiind cei care au evaluat concurenții în primele trei sezoane ale show-ului culinar de mare succes de la PRO TV.

Sursă foto: PRO TV

Citește și:



Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton