Homepage  / Vedete româneşti

Gina Pistol și Smiley au sărbătorit un an de căsătorie. Mesajul emoționant al fostei prezentatoare

Gina Pistol și Smiley au sărbătorit un an de căsătorie. Mesajul emoționant al fostei prezentatoare
30

de Cristina Țapu,

Gina Pistol și Smiley au aniversat pe 27 mai un an de la căsătorie, prilej cu care prezentatorea a transmis un mesaj emoționant pe paginile rețelelor de socializare.

Gina Pistol și Smiley au sărbătorit un an de căsătorie

A trecut un an de la una dintre cele mai rafinate și spectaculoase nunți din showbiz. Gina Pistol și Smiley au devenit soț și soție pe 27 mai 2023, celebrând alături de cele mai cunoscute personalități din showbiz-ul românesc. Evenimentul lor impresionant a captivat atenția întregii țări.

gina-pistolIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 30

Totul a fost organizat de o echipă dedicată, care s-a asigurat că decorul, muzica și toate celelalte detalii au fost impecabile. Rezultatul a fost remarcabil și apreciat de toți participanții.

Iată că a trecut un an de la marele eveniment, timp în care și-au creat și mai multe amintiri frumoase alături de fetița lor, pe nume Josephine. Cu această ocazie, Gina Pistol a scris un mesaj emoționant și a postat o imagine din ziua nunții lor. „Să avem înțelepciune, că iubirea o avem de mult”, a scris Gina Pistol, pe pagina personală de Instagram.

Deși se bucură de pasul făcut, Smiley afirmă că căsătoria nu a schimbat în niciun fel relația lor, deoarece dragostea intensă și frumoasă dintre el și Gina rămâne la fel de puternică.

În plus, ei au început căsnicia într-un mod minunat, făcând lucruri pe care le iubesc împreună cu fiica lor: muzică și călătorii în diverse țări. Cei doi se simt binecuvântați de această etapă din viața lor începută acum un an și sunt nerăbdători să trăiască cât mai multe experiențe unice alături de Josephine, care le face viața mai frumoasă.

Smiley are doar cuvinte de laudă la adresa Ginei Pistol

Smiley se declară la fel de îndrăgostit de Gina Pistol și susține că aceasta este partenera ideală din toate punctele de vedere.

„Îmi place mult că are simțul umorului, ne distrăm și râdem mult împreună. Cheful ei de viață e molipsitor, faptul că e foarte caldă și iubitoare și mereu alături de oricine are nevoie. O iubesc cu tot ce este!”, a declarat artistul, într-un interviu acordat pentru OK!Magazine.

Smiley și Gina vorbesc întotdeauna la superlativ despre relația pe care o au. Cei doi au personalități diferite, iar prezentatoarea TV afirmă că soțul ei îi este complementar. Ea e este o persoană vulcanică, însă el reușește să o aducă cu picioarele pe pământ de fiecare dată.

Sursă foto: Instagram Gina Pistol

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton