Homepage  / Vedete româneşti

Gina Pistol și Smiley au înfruntat multe provocări până au realizat că sunt făcuți unul pentru celălalt. „Nu au crezut în relația noastră”

Gina Pistol și Smiley au înfruntat multe provocări până au realizat că sunt făcuți unul pentru celălalt. „Nu au crezut în relația noastră”
11

de Cristina Țapu,

Gina Pistol și Smiley formează astăzi un cuplu solid, iar comunicarea dintre ei este una eficientă. Împreună au găsit modalitatea de a funcționa, iar certurile sunt depășite cu ușurință. Situația nu a fost mereu la fel de roz! Într-un interviu recent, Gina Pistol a vorbit despre cât de sinuos a fost debutul poveștii de iubire pe care o trăiește alături de artist.

Gina Pistol și Smiley au trecut prin multe impedimente până au realizat că sunt făcuți unul pentru celălalt

Fosta prezentatoare TV a dezvăluit că simțea încă de la primele întâlniri că Smiley era alesul, însă recunoaște că, la început, a fost dificil să înțeleagă programul lui, existând numeroase momente în care a trebuit să apeleze la calm și la foarte multă răbdare pentru a face față provocărilor.

„Eu am încredere foarte mare în intuiția mea, nu m-a dezamagit niciodată. Așa a fost și cu Andrei. Cumva știam că EL este, știam că în anumite situații trebuie să am răbdare. La începutul relației, au fost foarte mulți oameni care nu au crezut în relația noastră, deși nu ne cunoșteau. Îmi era și greu să înțeleg programul lui Andrei, care era destul de plin și ne sincronizam foarte greu. Deși sunt foarte nerăbdătoare de fel, ceva îmi spunea să mai aștept. Acum, uitându-mă la ce familie minunată am, cred că este foarte important să Îi fim recunoscători lui Dumnezeu pentru tot”, a declarat Gina Pistol, în cadrul interviului acordat revistei Viva!

Gina și Smiley au personalități complet diferite

De ce Gina Pistol nu a angajat o bonă Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 11


Gina Pistol și Smiley au avut nevoie de timp pentru a trece la următorul pas în relația lor și de a deveni, oficial, soț și soție. Faptul că sunt atât de fericiți împreună demonstrează că această perioadă de așteptare nu a contat deloc și nu a afectat într-o manieră negativă legătura lor specială. Micuța Josephine, fiica pe care o au împreună, le aduce bucurie în fiecare zi, iar ei gustă din plin rolul de părinți.

Smiley și Gina vorbesc întotdeauna la superlativ despre relația pe care o au. Cei doi au personalități diferite, iar prezentatoarea TV afirmă că soțul ei îi este complementar. Ea e este o persoană vulcanică, însă el reușește să o aducă cu picioarele pe pământ de fiecare dată.

Smiley și Gina Pistol s-au căsătorit în anul 2023


Puțini sunt cei conștienți de diferența de vârstă dintre Smiley și partenera sa de viață. Poate fi surprinzător pentru unii să afle că Gina Pistol este cu trei ani mai în vârstă decât faimosul cântăreț, care are 39 de ani. Cu toate acestea, această discrepanță de vârstă nu a constituit o piedică în relația dintre ei doi.

Anul 2023 a fost unul foarte important pentru îndrăgostiți întrucât ei au devenit oficial soț și soție, în cadrul unei ceremonii fastuoase, la care au participat prietenii și familia.

Sursă foto: Instagram Gina Pistol

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton