Homepage  / Vedete româneşti

Gina Pistol a ajuns în cabinetul medicului estetician chiar de ziua sa de naștere. Ce proceduri de înfrumusețare a ales: „Dacă fac 43, să mai scad cinci ani”

Gina Pistol a ajuns în cabinetul medicului estetician chiar de ziua sa de naștere. Ce proceduri de înfrumusețare a ales: „Dacă fac 43, să mai scad cinci ani”
16

de Cristina Țapu,

Gina Pistol a împlinit 43 de ani pe 9 decembrie, prilej cu care a decis să-și facă cadou o intervenție estetică despre care susține că a șters pur și simplu amprenta trecerii timpului de pe chipul său. Iată toate detaliile!

Gina Pistol și-a făcut cadou mai multe intervenții estetice de ziua sa de naștere

Gina Pistol, recunoscută pentru frumusețea sa în industria showbiz-ului, rămâne preocupată de aspectul său, chiar dacă nu mai este prezentă pe micile ecrane. Cu ocazia împlinirii a 43 de ani pe 9 decembrie, soția lui Smiley a optat pentru câteva intervenții estetice noninvazive.

Inspirată de Alina Ceușean, care a urmat aceleași tratamente, Gina Pistol a ales să viziteze o clinică din Cluj. Pe lângă injecțiile cu botox și acid hialuronic, aceasta a optat și pentru tratamentul cu Sculptra, o substanță nouă destinată stimulării producției de colagen.

Gina Pistol, adevărul despre operațiile estetice. (7)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 16

Gina Pistol a optat pentru tratamentul Sculptra, care presupune injectarea de acid polilactic, o substanță utilizată pentru a trata pierderea volumului facial, ridurile și alte semne ale îmbătrânirii pielii.

„Eu auzisem despre acest tratament cosmetic non-invaziv, Sculptra se numește. Dar nu am avut timp să caut mai multe despre el, auzisem că este foarte bun. Și am venit până la Cluj să îmi fac o ședință de Sculptra. E cadou de ziua mea! Dacă fac 43 de ani, să mai scad cinci ani„, a declarat Gina Pistol pe pagina contului personal de Instagram.

Gina Pistol a fost extrem de încântată de rezultatele obținute și a subliniat că procedura a fost lipsită de durere. Soția lui Smiley a detaliat că medicul i-a administrat injecții cu botox în regiunea frunții și a ochilor, în timp ce în zona bărbiei a beneficiat de tratamentul cu acid hialuronic.

Ce părere are Gina Pistol despre operațiile estetice

Gina Pistol a explicat că femeile apelează la operațiile estetice tot din cauza neîncrederii în sine. Ba mai mult, ea a recunoscut că s-a aflat și ea în această situație și că a plătit scump pentru că „nu a nimerit cea mai bună zi a doctorului”. 

„Tot neîncredere e și acolo. Știu, că am fost pe acolo și încă plătesc scump pentru greșelile pe care le-am făcut, că eu, din păcate, n-am nimerit cea mai bună zi a doctorului. E riscant când ai un partener lângă tine care nu te susține pentru că am fost și în relațiile alea care… Cumva să nu te piardă, să te domine, te face să te simți mai puțin mișto, mai puțin frumoasă și începi să te ofilești. (…)  

Eu și când eram mai mică, și săracă, și îmbrăcată sărăcăcios, aveam încredere. Știam că sunt un om mișto, că aveam simțul umorului. Nu m-am bazat niciodată pe senzualitate. Nu, pe mine mă plăceau femeile, în primul rând, că eram super mișto și apoi mă plăceau și bărbații, că „bă, ce mișto e gagica asta! Ai ce să vorbești cu ea, e simpatică, e și frumușică.” Eu cred că m-am bazat pe simțul umorului”, a mai povestit soția lui Smiley, în cadrul podcastului lui Damian Drăghici.

Cu ce se ocupa Gina Pistol înainte să devină celebră

Gina Pistol este partenera artistului Smiley și mama micuței Josephine. Cu toate că viața sa este acum echilibrată, nu a fost întotdeauna așa. Originară dintr-o familie modestă din județul Teleorman, Gina a trecut cu greu peste despărțirea părinților săi. Mai mult decât atât, se zvonește că tatăl vedetei ar fi fost un om violent.

În ceea ce privește educația, Gina Pistol nu a urmat un liceu de elită, iar după absolvirea a 12 clase, a început să lucreze ca vânzătoare în orașul Roșiorii de Vede. Mai târziu, s-a mutat în București, unde a reușit să obțină un loc de muncă într-un magazin de lux. Aici, a atras atenția unor clienți cu posibilități financiare ridicate și a fost invitată să pozeze pentru celebra revistă „Playboy”.

Cu toate că nu a absolvit învățământul superior, Gina Pistol a reușit să-și construiască o carieră solidă. A deținut rolul de prezentatoare în emisiuni de mare succes de pe Antena 1, precum „Asia Express” și „Chefi la Cuțite”, pentru fiecare dintre acestea primind o recompensă financiară considerabilă.

Sursă foto: Instagram Gina Pistol

Citește și:


Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton