; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Gina Pistol, sfaturi prețioase pentru Irina Fodor

Gina Pistol, sfaturi prețioase pentru Irina Fodor. Ce i-a recomandat să-și pună în bagaj pentru „Asia Express”

21 May 2021

La finalul acestei săptămâni Irina Fodor pornește într-o nouă aventură profesională! Spre filmările noului sezon „Asia Express'. 

Irina Fodor a înlocuit-o pe Gina Pistol în noul sezon „Asia Express', aceasta din urmă aflându-se în concediu de maternitate. Bucuroasă că Irina va trăi o experiență inedită, Gina Pistol a dorit să împartă din experiențele primelor trei sezoane ale acestui show TV și i-a oferit soției lui Răzvan Fodor o serie de sfaturi esențiale pentru călătoria saa.

 

Gina Pistol i-a făcut instructajul Irinei Fodor și, într-o discuție telefonică, i-a spus să ia la ea trei lucruri de mare nevoie: geanta de sală, trusa de machiaj și un sac de dormit.

 „Recunosc, îmi e teamă de necunoscut, de amploarea competiției, de provocările care ne așteaptă acolo, dar, pe de altă parte, când auzi povești de la foști concurenți – iar eu am unul chiar în casă, îți dorești să faci și tu parte din experiența asta care îi marchează pe toți. Am învățat să-mi fac machiajul pentru tv singură, iar Gina mi-a spus să-mi iau un sac de dormit pentru că nu toate hotelurile de acolo sunt ok', a povestit Irina Fodor, la „Xtra Night Show'.

Irina Fodor a mai avut o misiune imporantă înainte de a pleca la „Asia Express'. Prezentatoarea s-a asigurat că soțul ei, Răzvan Fodor, cât și fiica lor vor rămâne pe mâni bune. Așadar casa Fodor va fi în siguranță lasată pe mâna soacrei, cât și a mamei Irinei care vine special din Buzău.  

„Trebuie să ne organizăm bine, să nu uitam ceva pe acasă și să facem planul cu familiile pentru perioada cât suntem plecați. La noi acasă, am chemat artileria grea, mai exact, bunicile – atât mama mea, cât și mama lui Răzvan, care vor prelua responsabilitățile gospodăriei în cele două luni cât voi fi plecată', a mai declarat Irina.

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare