Homepage  / Vedete româneşti

Gina Pistol, schimbare radicală de look. Cum arată după ce s-a tuns și mai scurt

Gina Pistol, schimbare radicală de look. Cum arată după ce s-a tuns și mai scurt
7

de Redactia Tvmania,

Gina Pistol și-a surprins fanii din online cu cea mai recentă schimbare de look. Soția lui Smiley s-a tuns și mai scurt, are o coafură fresh și arată foarte bine. Imagini cu transformarea Ginei Pistol.

Gina Pistol (42 de ani) a început schimbarea de look în vară, când a renunțat la părul lung și a optat pentru o tunsoare până la baza gâtului, mult mai ușor de purtat și de aranjat.

Urmărită de peste 1,4 milioane de fani numai pe Instagram, Gina a primit atunci o mulțime de complimente. „Cel mai mult vă avatajează lungimea părului așa. Ne era dor…”, „Mult mai mișto tunsoarea asta”, „Părul scurt ți se potrivește mult mai bine! Sper să-l tunzi și mai scurt, ca tunsoarea pe care ai avut-o în 2018. Și mie mi-e dor de bretonul tău!”, au fost doar câteva dintre comentariile internauților.

Și iată că Gina a ținut cont de sfaturile celor care o urmăresc și l-a vizitat la salon, zilele trecute, pe celebrul hair-stylist Florin Noje. Fosta prezentatoare a emisiunilor „Chefi la cuțite” și „America Express” s-a lăsat tunsă mult mai scurt, iar rezultatul este „wow”. Tunsoarea bob îi vine foarte bine și îi pune în evidență trăsăturile frumoase ale feței. Rezultatul îl puteți vedea în galeria foto de mai jos.

gina-pistol-5Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Când se întoarce Gina Pistol în televiziune 

Într-un interviu recent, Gina Pistol a mărturisit că îi este dor de televiziune și plănuiește să revină pe micile ecrane. În urmă cu câteva luni, soția lui Smiley a renunțat la a mai prezenta emisiunile „Chefi la cuțite” și „America Express”, predându-i ștafeta Irinei Fodor. Gina Pistol a declarat că vrea să se dedice mai mult ei și familiei și că are nevoie de timp pentru a se reface după o perioadă solicitantă din toate punctele de vedere.

„Și mie îmi lipsește televiziunea. Sunt într-o perioadă în care eu am nevoie de mine mai mult decât are televiziunea de mine. Am nevoie de puțin timp să mă refac și pe urmă să mă prezint în fața oamenilor cu aceeași energie cu care i-am obișnuit. A fost o perioadă puțin mai grea pentru mine și încerc să mă reîntregesc, să mă adun”, a spus Gina Pistol, la Antena Stars, potrivit spynews.ro.

Gina Pistol a declarat că a luat decizia de a se retrage din televiziune după ce a simțit că sănătatea ei este în pericol. În plus, un motiv a fost reprezentat și de faptul că a devenit mamă și și-a dorit să petreacă mai mult timp alături de fiica ei și a lui Smiley, Josephine.  În momentul de față, emisiunile „Chefi la cuțite” și „America Express”, care va fi difuzată din 21 octombrie, la Antena 1, sunt prezentate de Irina Fodor.

Citește și: De ce Gina Pistol nu a angajat o bonă pentru fiica ei. „Să nu fiu înțeleasă greșit…”

Citește și: Gina Pistol și Smiley, în vacanță cu fiica lor. Ce imagini superbe au publicat din Grecia

Citește și: Când începe America Express. Ce știm despre premiera-maraton pregătită de Antena 1

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton