Homepage  / Vedete româneşti

Gina Pistol, schimbare de look. A apelat la un hairstylist din Los Angeles, dar a fost uimită când a văzut rezultatul: „Trebuia să plâng de fericire”

Gina Pistol, schimbare de look. A apelat la un hairstylist din Los Angeles, dar a fost uimită când a văzut rezultatul: „Trebuia să plâng de fericire”
12

de Cristina Țapu,

Gina Pistol se află în Los Angeles, Statele Unite ale Americii și a trecut printr-o schimbare de look care a nemulțumit-o profund. Iată detaliile!

Gina Pistol, schimbare radicală de look

Soția lui Smiley se află în acest moment la mii de kilometri de casă, tocmai în Statele Unite ale Americii. Gina Pistol a simțit nevoia de a-și schimba look, așadar nu a stat prea mult pe gânduri și și-a făcut o programare la unul dintre cei mai cunoscuți hairstyiliști.

Banii pe care i-a dat pentru noul look nu au fost deloc puțini, însă Gina a fost complet nemulțumită de rezultat, după cum le-a dezvăluit prietenilor din mediul online.

ginaIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 12

„Sinceră să fiu, nu mă dă pe spate. Poate că este și culoarea care nu îmi place în momentul de față. Aștept să mă întorc acasă ca să mă vopsesc. Nu este rău, dar nici minunat. La câți bani am dat, trebuia să plâng de fericire. Tipul care m-a tuns pe mine nu este cel mai tare din Los Angeles, că nu sunt eu chiar atât de bogată. Dar este, cred, în top 10”,  a povestit Gina Pistol pe pagina personală de Instagram.

Gina Pistol a trecut pragul medicului estetician

Gina Pistol recunoaște faptul că apelează la diferite intervenții estetice pentru a ține la distanță semnele îmbătrânirii. Chiar de ziua sa de naștere a trecut pragul medicului estetician pentru a-și face un tratament la nivelul feței, iar ulterior a revenit la medic pentru a urma o procedură în zona gâtului și al decolteului.

Gina Pistol, adevărul despre operațiile estetice. (8)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  2 / 12

Gina Pistol a explicat că femeile apelează la operațiile estetice din cauza neîncrederii în sine. Ba mai mult, ea a recunoscut că s-a aflat și ea în această situație și că a plătit scump pentru că „nu a nimerit cea mai bună zi a doctorului”. 

„Tot neîncredere e și acolo. Știu, că am fost pe acolo și încă plătesc scump pentru greșelile pe care le-am făcut, că eu, din păcate, n-am nimerit cea mai bună zi a doctorului. E riscant când ai un partener lângă tine care nu te susține pentru că am fost și în relațiile alea care… Cumva să nu te piardă, să te domine, te face să te simți mai puțin mișto, mai puțin frumoasă și începi să te ofilești. (…)  

Eu și când eram mai mică, și săracă, și îmbrăcată sărăcăcios, aveam încredere. Știam că sunt un om mișto, că aveam simțul umorului. Nu m-am bazat niciodată pe senzualitate. Nu, pe mine mă plăceau femeile, în primul rând, că eram super mișto și apoi mă plăceau și bărbații, că „bă, ce mișto e gagica asta! Ai ce să vorbești cu ea, e simpatică, e și frumușică.” Eu cred că m-am bazat pe simțul umorului”, a mai povestit soția lui Smiley, în cadrul podcastului lui Damian Drăghici.

Sursă foto: Instagram Gina Pistol

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton