Homepage  / Vedete româneşti

Gina Pistol, o nouă schimbare de look. A apelat la un hairstylist din America. Cum arată acum soția lui Smiley

Gina Pistol, o nouă schimbare de look. A apelat la un hairstylist din America. Cum arată acum soția lui Smiley
10

de Redactia Tvmania

Gina Pistol a trecut din nou pragul hairstylistului, după ce în urmă cu trei săptămâni se declara nemulțumită de tunsoare pe care i-o făcuse un stilist celebru din Los Angeles. De această dată, schimbarea a fost pe placul fanilor, dar și a Ginei. Iată detaliile!

Gina Pistol, o nouă schimbare de look

Gina Pistol, una dintre cele mai iubite prezentatoare TV din țară, cunoscută pentru emisiunile pe care le-a prezentat de-a lungul timpului, a decis să aducă o notă proaspătă look-ului său. Noua ei coafură a fost foarte bine primită de către fani, aceasta primind numeroase complimente pe platformele de socializare.

Cu trei săptămâni în urmă, prezentatoarea TV a vizitat un salon de înfrumusețare, dar rezultatul nu a fost pe deplin satisfăcător. Tunsoarea, de tip bob, era plăcută și scurtă, dar nuanța părului părea nepotrivită. De data aceasta, Gina Pistol este încântată de rezultat și a împărtășit schimbarea cu fanii ei pe rețelele de socializare.

ginaIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 10

Noua ei alegere include un breton lateral, iar părul este blond, cu câteva șuvițe mai închise la culoare. Această coafură îi avantajează chipul și îl pune în evidență într-un mod remarcabil.

Motivul pentru care Gina Pistol a luat o pauză de la televiziune

Într-un interviu acordat recent, Gina Pistol a vorbit deschis despre motivele care au determinat-o să renunțe la televiziune.

„Lumea trebuie să știe că anul acesta am simțit, ca niciodată altcândva în viața mea, nevoia unei pauze. Una ceva mai lungă. Ultimii doi ani au fost foarte grei, cu multe proiecte, dar și cu lucruri care au apărut în viața mea personală, și am realizat că am pur și simplu nevoie de un timp pe care să mi-l dedic doar mie! Mie și familiei mele! Nimic altceva!

Aveam nevoie de acest timp ca să mă refac, fiindcă îmi dispăruse o mare parte din energia care mă caracteriza. Și atunci, s-a dovedit că asta era singura soluție căreia trebuia să-i dau credit. Ceea ce s-a și întâmplat!”, a precizat Gina Pistol pentru CANCAN.RO.

Sursă foto: Instagram Gina Pistol

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton