Homepage  / Vedete româneşti

Gina Pistol, o nouă imagine adorabilă cu fiica sa, Josephine: „Cea mai bună parte din mine”

Gina Pistol, o nouă imagine adorabilă cu fiica sa, Josephine: „Cea mai bună parte din mine”
11

de Cristina Țapu,

Gina Pistol este discretă atunci când vine vorba despre viața de familie și evită să distribuie imagini în care să afișeze chipul fiicei sale, Josephine. Recent, fosta prezentatoare a făcut o surpriză fanilor și a distribuit o imagine în care apare alături de micuța Josephine.

Gina Pistol, o nouă poză alături de fiica sa, Josephine

Gina Pistol a distribuit recent o nouă fotografie alături de fiica ei, Josephine, pe rețelele de socializare. Imaginea surprinde momentul emoționant în care cele două sunt în prim plan, iar Gina o ține pe Josephine în brațe, transmițând un mesaj special. Vedeta a făcut o confesiune însoțită de această imagine, exprimând că fiica ei reprezintă „cea mai bună parte din ea”.

În imaginea respectivă Josephine poartă o rochiță în carouri și are părul blond și cârlionțat. „Mini Gina”, „Sunteți minunate”, „O familie frumoasă”, au fost o parte dintre reacțiile fanilor.

gina-pistol-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 11

Smiley și Gina Pistol au hotărât să nu posteze poze cu chipul fiicei lor, Josephine, pe platformele de socializare. Smiley a explicat că această decizie le aparține în totalitate, considerând că micuța este prea tânără pentru a fi expusă mediului online.

De asemenea, artistul își dorește ca fiica lui să aibă libertatea de a decide dacă vrea sau nu să-și facă apariția pe internet în viitor.

O întrebare frecvent adresată celor doi este de ce nu dezvăluie chipul fiicei lor, Josephine, așa cum au ales să facă mai multe vedete din țară. Gina Pistol a explicat că nu dorește să judece pe nimeni, dar ea și Smiley au decis să nu facă acest pas în prezent, preferând să lase la latitudinea fiicei lor decizia de a se expune sau nu publicului.

În plus, Josephine este încă foarte mică, iar Gina Pistol nu dorește să o supună unei presiuni în plus, mai ales când știe că energia pe care o transmit unii oameni nu este întotdeauna benefică.

„Este încă un suflet foarte tânăr. Nu știu câți oameni vor înțelege – nu vreau să o expun la această energie pe care o simți… Gândurile oamenilor care vin spre o poză sunt foarte diferite.

De ce să fac asta? Să-mi validez copilul, să primesc like-uri? Poate ea nu-și va dori asta.

Eu simt asta de când am început relația cu Andrei, ne luptăm cu tot felul de energii mai puțin bune, simțim asta. Așa simțim noi că o protejăm pe ea”, a dezvăluit Gina Pistol, în cadrul podcastului realizat de Damian Drăghici.

Sursă foto: Instagram Gina Pistol – Smiley

Citește și:


Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton