Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Gina Pistol, mărturisiri surprinzătoare după 7 ani alături de Smiley. „Ne despărțeam din primele 10 minute”

Gina Pistol, mărturisiri surprinzătoare după 7 ani alături de Smiley. „Ne despărțeam din primele 10 minute”
7

de Andra Stana,

Gina Pistol și Smiley formează de 7 ani unul dintre cele mai iubite și apreciate cupluri de vedete din România. Cei doi au devenit părinți pentru prima dată în martie 2021. Din momentul în care Josephine a apărut în viața lor, Fosta prezentatoare a emisiunii Asia Express și vedeta de la Vocea României trec prin cea mai frumoasă perioadă din viața lor.

De ce nu ar pleca Gina Pistol cu Smiley la Asia Express

Gina Pistol a vorbit recent despre ideea despre e a pleca în aventura Asia Express alături de Smiley. Răspunsul vedetei de la Antena 1 a luat pe toată lumea prin surprindere.

E mai indicat să plece cu Pavel, nu cu mine. Asta vorbeam, zic ‘Băi, dacă noi vreodată am fi participat la Asia Express, ne despărțeam din primele 10 minute’. Pentru că din punctul ăsta de vedere suntem foarte diferiți, eu sunt foarte organizată. Andrei, parcă îl și văd, ‘La cât trebuie să fim acolo, la ora 2? Plecăm la 2:10 de acasă!’. Făcea el cumva să ajungem la 2 fix acolo, dar el se oprește și vorbește cu oamenii, ne-am fi certat de la început”, a declarat Gina Pistol pentru Cancan.ro.

Gina Pistol, mărturisiri surprinzătoare după 7 ani alături de SmileyIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Gina Pistol, primele detalii despre nunta cu Smiley

Gina Pistol și Smiley sunt gata de nuntă. După ce au devenit părinți în urmă cu aproape doi ani, cei doi plănuiesc să facă pasul cel mare și să devină soț și soție. Prezentatoarea emisiunii „Chefi la cuțite” a declarat că nu știe când se vor căsători ea și Smiley, având în vedere că timpul trece foarte repede și au programe încărcate. În plus, ea a mărturisit că nu știe cum va arăta rochia de mireasă.

Da, plănuim să facem și nunta. Nu știu cum va arăta rochia de mireasă, nu știu însă când că nu știu cum vom face cu timpul, deja Andrei a intrat în pâine, eu nici nu știu când a trecut luna ianuarie, că uite că s-a dus și luna ianuarie și n-am înțeles nimic din ea”, a spus Gina Pistol, pentru Spynews.ro.

Gina Pistol, noi detalii despre fiica ei

Josephine, fiica Ginei Pistol și a lui Smiley, va împlini doi anișori în luna martie. Gina Pistol a dezvăluit că fiica ei adoră muzică. În plus, micuța cântă și dansează de dimineața și până seara. Josephine a început să și vorbească și adoră muzica lui Smiley.

Crește de la o zi la alta, e un copil foarte simpatic, e foarte funny, iubește muzica, îi place să danseze, acum e în perioada balet, ascultă Ceaikovski, dansează de dimineața și până seara și ascultă muzica lui Andrei. Zice câteva cuvinte, nu le leagă, dar zice câteva cuvinte”, a mai zis Gina Pistol.

Sursa foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton