; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Gina Pistol, Jojo şi Laura Cosoi dansează pentru un caz umanitar

Jojo, Laura Cosoi şi Gina Pistol dansează pentru un caz umanitar

22 November 2013

Astăzi, de la 20.30, la Pro TV, când echipele rămase în concurs vor dansa lyrical, street dance, salsa, merengue şi mambo, Gina Pistol, Jojo si Laura Cosoi dansează pentru un caz umanitar. “Dansez pentru tine” este una dintre emisiunile nominalizate la Premiile TVmania.

[Not a valid template]

Dansez pentru tine e locul unde mă întâlnesc cu oameni dragi, de care m-am ataşat foarte mult în urmă cu doi ani. Totul e magic acolo şi mă bucur de fiecare moment pe care îl petrec alături de acei oameni minunaţi. Să dansez pentru a-i susţine pe cei care au nevoie de ajutor va fi mereu un privilegiu pentru mine. Vreau să ajut. Vreau să susţin. Vreau să dansez', a declarat Jojo.

De fiecare dată revenirea pe ringul de dans reprezintă o emoţie, cu atât mai intensă când este vorba despre un caz umanitar. Fiecare poveste în parte mă întristează, dar bucuria de a dansa pentru cineva care are într-adevăr nevoie e copleşitoare', a dezvăluit Laura Cosoi.

Dansez pentru tine împlineşte de ani de zile visurile celor care acceptă provocarea în paşi de dans. E o bucurie imensă pentru mine că pot să aduc un zâmbet în viaţa cuiva, cu atât mai mult cu cât asta se întâmplă dansând', a mărturisit Gina Pistol.

Giani Kiriţă, cel care a pierdut duelul săptămâna trecută în faţa lui Ruby, Dana Matei, partenera lui din acest sezon, şi Vica, cea care le-a fost coregraf pe toată durata competiţiei, revin în ringul visurilor, de această dată pentru un caz umanitar.

Rochia Iuliei Vântur şi momentele artistice, inspirate din Jocurile foamei: Sfidarea'

[Not a valid template]

Ediţia de astăzi a emisiunii va oferi telespectatorilor şansa de a fi martorii altor două momente de referinţă, pentru că ambele dansuri ale baletului, costumele membrilor şi rochia Iulei Vântur vor păstra toate elementele stilistice ale filmului “Jocurile foamei: Sfidarea“.

Machiajele speciale, care vor fi realizate într-un timp foarte scurt, vor completa costumele desprinse parcă din viitor, care au fost create într-o săptămână de o echipă formată din 10 persoane.

Diseară, Ştefan Bănică, va cânta, în premieră de pe noul său album piesa “Ce e dragostea?” într-o altă manieră decât cea cu care publicul a fost obşinuit, în varianta acustică, aşa cum se regăseşte şi pe albumul proaspăt lansat cu MediaPro Music: „Love Songs', Live Acoustic.

Votează și TVmania te premiază!

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare