; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Copyright Gabriela Arsenie Antena1_021014_SRC_0021

Gina Pistol, ispită pentru un concurent la ”Serviciul Român de Comedie” | FOTO

08 October 2014

Săptămâna aceasta continuă la 'Serviciul Român de Comedie – Fun Factory' concursul celor mai haioase și neașteptate talente, jurizate de Toni Grecu, Gina Pistol si Alexandru Papadopol. Dacă în prima ediție s-au calificat în etapa următoare Veronica, Roxana din Chișinău și clanul Dărâmaru, miercurea aceasta de la 20.30 patru numere noi vor face senzație în show-ul de la Antena 1.

[Not a valid template]

Larisa de la Chișinău (Lia Sinchevici), Ildiko (Beatrice Peter) și Mimi din România (Alexandra Timofte) sunt un trio sexy care vrea sa impresioneze juriul cu mișcări lascive.

Familia Cosmos vine și ea în concurs cu o poveste comică: vizita Elenei Udrea (Jojo) la ei acasă. Aceștia speră să câștige concursul de talente, mai ales că e prima oară când participă la o astfel de competiție: și-au mai încercat norocul la un concurs atletic, suta de metri cu bancomatul în spate, dar nu au apucat linia de sosire pentru că i-au prins polițiștii din Madrid.

Acestora le va face concurență părintele Marcel (Cătălin Neamțu), care mărturisește că se simte ispitit de frumoasa jurată, Gina Pistol, de câte ori o vede la TV. Acesta își prezintă site-ul, vvvecii vecilor punct rai, un site unde oamenii intra și se roagă, dar și primesc răspuns.

Lola (Aniela Petreanu), în vârstă de 30 de ani și de meserie polițist comunitar, povestește cum a rămas însărcinată și speră ca această poveste să o ducă în etapa următoare.

Și tot miercurea aceasta, la SRC continuă saga din 'Romeo și Roxeta' cu un atac intimidant din partea Amaretei (Jojo), specializată chiar în Sicilia în modalități mafiote de intimidare a dușmanilor. Despre ce vorba,veţi descoperi diseară, de la 20.30, la 'Serviciul Român de Comedie – Fun Factory'.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare