; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Gina Pistol_Fructul oprit_foto

Gina Pistol își dorește să se căsătorească și să facă un copil. Ce făcea vedeta în Asia de dorul lui Smiley

09 May 2019

Gina Pistol este extrem de discretă când vine vorba despre viața ei personală. Relația cu Smiley o ține departe de ochii tuturor, iar cei doi nu se afișează împreună. Prezentatoarea TV de la Antena 1 își dorește să aibă o familie și să se căsătorească.

 

 Gina a declarat în exclusivitate pentru TVSatelit că va ține departe de ochii lumii relația pe care o are cu Smiley, dar că este fericită:

„Cred că toate lucrurile autentice pe care le trăiesc doi oameni vor fi mereu departe de ochii lumii. Când o relație îți umple sufletul este suficient, nu trebuie să vorbești despre ea'.

 

Timp de aproape două luni, Gina Pistol a stat departe de Smiley, asta pentru că vedeta a fost plecată la filmările pentru ‘Asia Express’. Andrei Ștefănescu, cel care a însoțit-o pe Gina Pistol în Asia, a dat-o de gol și a povestit ce a observat la ea cât timp au fost plecați.

Prezentatorul TV de la Antena Stars a povestit despre colega sa că este foarte îndrăgostită și că vorbea foarte des cu iubitul ei. Se pare că Gina Pistol își dorește tare mult să facă un copil și să se căsătorească.

„Am stat mai mult împreună, echipele care am prezentat am stat mai mult împreună și ea este o fată care este îndrăgostită, se simte pe ea și este un moment foarte important în viața ei, simt că își dorește să facă un copil. În vremurile astea, înainte poate avea o sclipire în ochi, poate era mai tristă, dar acum îți dai seama că tinerii stau mai mult pe telefon, îi trimiți lui iubi poze. Am văzut-o făcând asta, noi aveam acces la telefoane. Îți dai seama după cum privește telefonul, era mai mult cu partenerul, decât cu noi. Asta înseamnă foarte mult, pentru că sunt persoane care nefiind căsătorite, sunt atente cu persoanele alea.

Când îi scrii în permanență, asta înseamnă că din sufletul tău pleacă foarte multă dragoste. Am văzut-o vorbind despre copil, își dorește să facă copil, a venit și vremea ei. Acum am văzut-o vorbind despre nuntă, ceea ce înseamnă că e o femeie iubită, matură, care nu se mai aruncă imediat. Eu cred că este ceva foarte serios între ei, dar eu cred că nunta bate la ușă. Undeva se vorbește despre acest lucru. Copilul nu poți să ți-l plănuiești, e mai greu cu el…nunta e așa…spunem, facem nunta’, a spus Andrei Ștefănescu, la „Star Matinal’, despre Gina Pistol.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare