; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Chefi la Cutite S9B1 (3)

Gina Pistol, înlocuită la „Chefi la cuțite”. Cine este noua prezentatoare a emisiunii culinare de la Antena 1

04 May 2021

Începând de marți, 4 mai, emisiunea „Chefi la cuțite' de la Antena 1 va avea o nouă prezentatoare. 

Dat fiind faptul că Gina Pistol a filmat sezonul 9 în timp ce era însărcinată, prezentatoarea a fost nevoită să abandoneze filmările „Chefi la cuțite' înainte de încheierea acestora. Principalul motiv fiind sarcina destul de avansată. Gina nu a mai reușit să mai facă față oboselii, având în vedere că echipa emisiunii petrece pe platourile de filmare mai mult de 10-12 ore pe zi.

„Dragii mei, nu vreau să mă despart de voi, dar știti foarte bine că urmează să aduc pe lume o fetiță. Ca să nu îmi simțiti lipsa atât de tare o să vă las pe niște mâini bune. Este vorba de cineva foarte special care vă știe încă de la începuturile voastre.', va spune Gina Pistol înainte să îi predea ștafeta viitoarei prezentatoare Chefi la cuțite ce le va fi alături chefilor și concurenților pe tot parcursul sezonului 9. 

 Vezi galeria foto >

Cine este noua prezentatoare a emisiunii „Chefi la cuțite' 

Irina Fodor, soția lui Răzvan Fodor, va fi cea care o va înlocui pe Gina Pistol la cârma sezonului 9 „Chefi la cuțite'. Irina a mai fost implicată în trecut în proiecte TV realizate de postul Pro TV. A fost co-prezentatoarea emisiunii „Vocea României', iar în 2018 a avut propriul show de weekend la același post TV intitulat „Inspirația de weekend!'

Pentru mine a fost o mare bucurie să fiu cooptată la acest proiect, dar și o mare surpriză. Am avut emoții mari în prima zi de filmare, atât de mari încât am făcut febră musculară la picioare de la cât am tremurat! Însă Gina mi-a făcut o prezentare foarte frumoasă și emoționantă, iar chefii, concurenții lor și echipa de producție m-au primit cu brațele deschise. O să vedeți în ediția din seara asta, a plouat cu pupături și îmbrățișări. Tot Gina a avut grija să îmi facă un scurt training' înainte de a prelua proiectul și m-a pregătit pentru ce avea să urmeze. În altă ordine de idei, recunosc, așteptam cu mare nerăbdare să îi văd fața lui Sorin când își dă seama că a scăpat de Fodor, dar a dat peste nevasta lui! 

Nu a fost deloc ușor să preiau un proiect de la jumătate, pentru că a trebuit să prind firul poveștii pentru fiecare concurent din mers, să fiu pe fază la glumele interne' ale chefilor, și să am atenție sporită la regulile probelor, așa că sper ca publicul să îmi ierte micile stângăcii de început de drum', a spus Irina Fodor, noua prezentatoare Chefi la cuțite. 

Așa se face că diseară, de la 20:30, chefii Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu, alături de Irina Fodor, vor da startul primei confruntări pe echipe din sezonul 9 Chefi la cuțite. Care va fi trupa de câștigătoare, cine va intra la duelul individual, dar și ce concurent va părăsi bucătăria celui mai iubit show culinar la finalul serii, telespectatorii Antena 1 pot afla de la 20:30. 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare