Homepage  / Vedete româneşti

Gina Pistol este pregătită să revină în televiziune după doi ani de pauză: „Mai trebuie să merg puțin la sală și la solar!”

Gina Pistol este pregătită să revină în televiziune după doi ani de pauză: „Mai trebuie să merg puțin la sală și la solar!”
14

de Cristina Țapu,

Gina Pistol s-a retras din televiziune în urmă cu aproximativ doi ani pentru a petrece mai mult timp alături de familie. Prezentă recent la un eveniment monden, Gina Pistol a lăsat de înțeles faptul că este pregătită să revină pe micul ecran. Iată detaliile!

Gina Pistol este pregătită să revină pe micul ecran

În 2022, Gina Pistol a anunțat că se retrage de la Antena 1 și de la emisiunile „Asia Express” și „Chefi la cuțite” pentru a petrece mai mult timp cu familia, în special cu fiica sa, Josephine, și cu Smiley. Cu toate acestea, ea a continuat să lucreze în diverse campanii plătite atât online, cât și la TV, promovând șampoane, produse cosmetice, haine și altele.

Ce spune Gina Pistol despre revenirea în televiziuneIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 14

Recent, au apărut speculații că Gina Pistol ar putea reveni pe micul ecran mai devreme decât se așteptau fanii, dar nu la Antena 1, ci la Pro TV, unde ar urma să prezinte „MasterChef”, emisiune în care Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu sunt noii jurați.

Chestionată de publicația Ciao dacă ar putea fi văzută pe micile ecrane din această toamnă, soția lui Smiley a spus: „Nu știu să vă zic”. „Eu acum sunt pregătită să mă întorc. Mai trebuie să merg puțin la sală și la solar! Sunt pregătită să mă întorc!”, a declarat Gina Pistol.

Motivul pentru care Gina Pistol s-a retras din televiziune

Gina Pistol a declarat că a luat decizia de a se retrage din televiziune după ce a simțit că sănătatea ei este în pericol. În plus, un motiv a fost reprezentat și de faptul că a devenit mamă și și-a dorit să petreacă mai mult timp alături de fiica ei, Josephine.  

„Inclusiv că am devenit mamă, inclusiv că am avut COVID de două ori într-un an, inclusiv că am avut un burnout, toate în același an, toate au dat cu mine de pământ și atunci am realizat că sănătatea mea fizică și psihică este mai importantă decât orice proiect. Până nu sunt eu bine cu mine, stau așa puțin în umbră”, a mai spus prezentatoarea TV, la Antena Stars. 

Gina Pistol a traversat o perioadă de depresie după ce a devenit mamă și a ajuns la epuizare din cauza programului încărcat de la Antena 1.

După ce s-a retras din televiziune, Gina Pistol a fost foarte activă pe pagina personală de Instagram, unde realizează diferite campanii de pe urma cărora obține diferite sume de bani. Deși nu mai apare mometan pe micul ecran, programul Ginei Pistol continuă să fie unul aglomerat, conform propriilor dezvăluiri.

Sursă foto: Antena 1 – Instagram Gina Pistol

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton