Homepage  / Vedete româneşti

Gina Pistol, din nou la TV! „Am avut parte de pauza de care aveam nevoie”. EXCLUSIV

Gina Pistol, din nou la TV! „Am avut parte de pauza de care aveam nevoie”. EXCLUSIV
20

de Cătălina Matei,

Din 10 septembrie, jurații Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu revin la Pro TV în formatul în care i-a făcut celebri.  Alături de cei trei, în noul sezon „MasterChef” este și Gina Pistol care gustă din plin adrenalina emisiunii, din postura de prezentatoare. De altfel, ea le-a gătit celor trei în urmă cu 11 ani, atunci când a participat în show-ul de la Pro TV la o ediție cu vedete. Iar acum, își răsfață soțul și fiica cu… clătite!

Gina Pistol a uimit pe toată lumea la începutul lui 2023 când a anunțat că se retrage din televiziune, după o colaborare de 7 ani cu postul Antena 1. După ce a prezentat „Chefi la cuțite” și „Asia Express”, Gina Pistol a vrut să-și dedice timpul familiei și, în special, creșterii fiicei sale, Josephine.

Acum, soția lui Smiley este pregătită să revină pe micul ecran, la „MasterChef”, alături de cei trei „simpatici” chefi Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu.

Aflăm mai multe detalii de la Gina Pistol din cele ce urmează…

Cât de simpatici sunt cei trei chefi încât nu ai putut refuza propunerea de a prezenta „MasterChef”?

Pe o scară a simpatiei de la 1 la 10, cei 3 Chefi sunt 15. Pe lângă simpatie noi avem chimie, iar asta a contat enorm. Probabil nu aș fi fost la fel de fericită dacă formula nu era aceasta, cu noi 4. Cei 4 fantastici, cum îmi place mie să spun. E greu să le reziști chefilor… iar revederea a fost ca o dimineață de Crăciun, când ești nerăbdător să vezi ce cadouri ai sub brad.

Lăsând gluma la o parte, ce te-a determinat să revii pe micul ecran?

Nu am spus niciodată cu nu vreau să mai lucrez în televiziune, doar aveam nevoie de timp pentru mine, timp alături de familia mea. Am avut parte de pauza de care aveam nevoie, mi-am încărcat bateriile, iar acum sunt pregătită să revin la treabă.

Cu mulți ani în urmă ai fost concurentă la „MasterChef”. Îți amintești ce ai gătit atunci? Și cum au comentat chefii preparatul tău?

Da.. acum câțiva ani am fost la ediția cu vedete a emisiunii. Ce pot spune… la MasterChef am descoperit multe secrete culinare. Țin minte că le-am gătit chefilor midii în sos roșu, picant… asta știam să fac. Iar mai departe, m-am descurcat eu cumva, am continuat să gătesc, am prins din zbor tehnici, combinații de gusturi și a fost foarte bine, zic eu.

Gina-Pistol-MasterChef-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 20

Ce-i gătește Gina Pistol soțului ei

Le-ai mai gătit de atunci? Care este preparatul tău forte?

Nu am reușit să le mai gătesc de atunci, însă mi-au gătit chefii mie! (râde) Conform spuselor soțului meu, fac un pui indian fantastic. Cred că acesta este preparatul meu forte.

În ce măsură crezi că dragostea trece prin stomac? De exemplu, cu ce preparat culinar îl poți convinge pe soțul tău să accepte o dorință de-ale tale?

gina-pistolIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  11 / 20

Nu știu dacă dragostea trece neapărat prin stomac ci mai degrabă prin suflet, dar cu siguranță o mâncare bună menține dragostea. Răspunsul este foarte simplu: CLĂTITE! Lui Andrei, dacă i-aș face clătite în fiecare zi, ar fi cel mai fericit.

Și ce îi place fetiței tale?

 Josephine este fană ciorbe, lucru care mă bucură foarte mult. În fiecare zi cere ciorbă. Pentru că așchia nu sare departe de trunchi, în topul preferințelor ei se află bineînțeles: CLĂTITELE.

Apropo de Josephine, cum reacționează ea când te vede la TV?

Nu știu în ce măsură înțelege ea acum cu ce se ocupă mami… De tati știe că este artist, știe că atunci când pleacă de acasă este ori la studio să facă muzică, ori undeva pe scenă să le cânte oamenilor. Josephine știe că fiecare are platoul lui pentru că mai vine în vizită atunci când avem filmări.

Foto: Pro TV ; Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton