; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

_C1K1691

Ce s-a întâmplat ieri la “MasterChef – Proba celebrităţii”

23 October 2013

“MasterChef -€“ Proba celebrităţii” a debutat ieri seară la Pro TV cu 15 vedete care au intrat în bătălia ingredientelor și a aromelor culinare.

Cei trei jurați s-au arătat nemiloși încă de la prima probă a serii, autograful culinar pe care concurenţii l-au avut de pregătit pentru a arăta la ce nivel se situează în bucătărie.

“Voi juriza farfuria, nu mă interesează persoana, ci doar ce a gătit', a avertizat din start Cătălin Scărlătescu.

“Vreau să văd farfurii la fel de frumoase ca în celelalte două sezoane de MasterChef', a adăugat și Sorin Bontea.

“În acest concurs, vom șterge cu buretele totul și ne vom cunoaște prin prisma a ceea ce veți așeza în farfurie', a ținut și Florin Dumitrescu să adauge.

Ce talente culinare ascund vedetele

[Not a valid template]

Gina Pistol şi-a prezentat farfuria cu midii însoţită de multe zâmbete şi voie bună. “Râd pe sistem nervos', a recunoscut blonda în faţa juriului. 'Încet, încet învăţ, să vedeți cum voi fi la sfârșitul show-ului. Sunt sigură că o să mă mărit după această emisiune', a glumit ea.

“Mi-am dorit toată viața să fac o școală de chefi, însă când am adunat ceva bănuți m-am gândit că m-ar ajuta să îmi cresc copilul și să am căminul meu. Și n-am făcut școală de chefi', a mărturisit Elena Lasconi, bucuroasă că are acum șansa de a găti la cel mai înalt nivel.

“Până la 3 ani am stat cu bunica și vărul meu în Moldova, în Ceahlău, și cele mai plăcute amintiri sunt cele din jurul mesei, la noi se gătea fabulos', a povestit și Jojo despre inspirația sa în bucătărie.

Șerban Copoţ a fost certat că risotto pe care l-a prezentat nu se ridica la nivelul așteptărilor, jurații numindu-i preparatul 'colivă'.

Platingul cu raţă al lui Pasha Man a stârnit multe hohote de râs. Conștient că se prezintă în față juriului cu o bucată de carne nefăcută, acesta a avut parte de cele mai hazlii comentarii din partea chefilor: 'Raţa ta măcăne, e vie', i-a atras atenția Scărlătescu.

Și Octavian Strunilă  a intrat în conflict cu chef Scărlătescu după ce juratul l-a invitat să mănânce decorul din farfurie, spunându-i că dintr-o farfurie corect aranjată se mănâncă tot.

Cătălin Josan a fost singurul concurent care nu a reușit să își aranjeze mâncarea pe farfurie, astfel că a prezentat un beef Wellington în tavă.

Elena Lasconi a mizat pe o combinație inedită de ciuperci, ou și ficat de gașcă.

Laura Cosoi a ales un piept de rată cu sos de smochine și curmale și piure cu mentă.

Carmen Șerban a făcut o salată cu pui.

Adrian Daminescu a gătit un preparat de bază de paste.

Obișnuit cu scena, Ioan Isaiu a recunoscut că la MasterChef se simte că la primul sărut, astfel că emoțiile i-au dat mari bătăi de cap.

Și surorile Cheeky au fost certate, însă ele au recunoscut deschis că se află în concurs pentru a învață și că nu se feresc de muncă.

La finalul acestei probe toate cele 15 vedete au primit cu bucurie sorturile MasterChef, în vreme ce jurații i-au avertizat că greul de-abia de acum începe.

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare