Homepage  / Vedete româneşti

Gina Pistol s-a fotografiat în costum de baie. Cum au reacționat fanii

Gina Pistol s-a fotografiat în costum de baie. Cum au reacționat fanii
15

de Cristina Țapu,

Gina Pistol, în vârstă de 43 de ani, va reveni curând pe micile ecrane alături de Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu căci are rolul de prezentatoare în emisiunea Masterchef. Recent, soția lui Smiley și-a surprins fanii după ce s-a fotografiat în costum de baie și a distribuit imaginile pe contul personal de Instagram.

Gina Pistol s-a fotografiat în costum de baie

Gina Pistol și-a uimit fanii recent pentru că s-a fotografiat în costum de baie și a făcut imaginile publice. Prezentatoarea Masterchef a purtat un costum întreg, negru, iar fanii au complimentat-o pentru forma fizică de invidiat și i-au transmis că abia așteaptă să o revadă la televizor.

„Minunată!”, „Ești superbă!”, „Ai un farmec aparte!”, au fost doar câteva dintre comentariile fanilor.

Cât despre revenirea pe micile ecrane, Gina Pistol are emoții, dar este nerăbdătoare să revină în culisele showului culinar. Mai mult decât atât, ea îi este recunoscătoare lui Smiley pentru sprijinul pe care i l-a acordat în perioada în care ea a luat o pauză de la televiziune pentru a acorda mai multă atenție nevoilor personale.

gina-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 15

PRO TV a anunțat începerea filmărilor pentru al nouălea sezon al popularului show de gătit, MasterChef România. Acest format, care a captivat milioane de români, va provoca din nou bucătarii amatori să simtă adrenalina competiției în această toamnă. Prezentatoarea emisiunii este Gina Pistol.

Ne mai despart doar câteva luni până când Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Chef Scărlătescu vor reveni pe micile ecrane, în rolul de jurați. Noul sezon Masterchef va fi difuzat de către PRO TV începând cu această toamnă.

După ce au apărut ani de zile la „Chefi la cuțite” pe Antena 1, Florin Dumitrescu, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu au semnat un nou contract pentru a apărea la „MasterChef” pe Pro TV. Filmările pentru noul sezon au început pe 1 iulie, iar celor trei chefi li se va alătura prezentatoarea Gina Pistol.

Ce părere are Gina Pistol despre operațiile estetice

Gina Pistol a fost invitată recent în podcastul lui Damian Drăghici, unde a vorbit, printre altele, și despre operațiile estetice.

Gina Pistol a explicat că femeile apelează la operațiile estetice tot din cauza neîncrederii în sine. Ba mai mult, ea a recunoscut că s-a aflat și ea în această situație și că a plătit scump pentru că „nu a nimerit cea mai bună zi a doctorului”. 

„Tot neîncredere e și acolo. Știu, că am fost pe acolo și încă plătesc scump pentru greșelile pe care le-am făcut, că eu, din păcate, n-am nimerit cea mai bună zi a doctorului. E riscant când ai un partener lângă tine care nu te susține pentru că am fost și în relațiile alea care… Cumva să nu te piardă, să te domine, te face să te simți mai puțin mișto, mai puțin frumoasă și începi să te ofilești. (…)  

Eu și când eram mai mică, și săracă, și îmbrăcată sărăcăcios, aveam încredere. Știam că sunt un om mișto, că aveam simțul umorului. Nu m-am bazat niciodată pe senzualitate. Nu, pe mine mă plăceau femeile, în primul rând, că eram super mișto și apoi mă plăceau și bărbații, că „bă, ce mișto e gagica asta! Ai ce să vorbești cu ea, e simpatică, e și frumușică.” Eu cred că m-am bazat pe simțul umorului”, a mai povestit soția lui Smiley.  

Ce intervenții estetice are Gina Pistol

Gina Pistol, recunoscută pentru frumusețea sa în industria showbiz-ului, este preocupată de aspectul său. Cu ocazia împlinirii a 43 de ani pe 9 decembrie 2023, soția lui Smiley a optat pentru câteva intervenții estetice noninvazive.

Inspirată de Alina Ceușean, care a urmat aceleași tratamente, Gina Pistol a ales să viziteze o clinică din Cluj. Pe lângă injecțiile cu botox și acid hialuronic, aceasta a optat și pentru tratamentul cu Sculptra, o substanță nouă destinată stimulării producției de colagen.

Sursă foto: Instagram Gina Pistol

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton