; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Gina pistol

Gina Pistol cedează după nopțile nedormite: „Sunt atât de obosită, încât nici nu mi-e somn”

08 April 2021

Atunci când timpul îi permite, Gina Pistol încearcă să își pună la curent urmăritorii de pe rețelele de socializare despre stările cu care se confruntă după naștere și ce se mai întâmplă în viața ei. 

Nici ultimele ore nu au fost o excepție. Prezentatoarea TV a mărturisit pe InstaStory prin ce trece în momentul de față. Se pare că prima lună în rolul de mămică și-a lăsat amprenta asupra organismului Ginei, dezvăluind că abia mai poate face față oboselii. 

„Când regina este sătulă este liniște în regat. Nici nu știu ce să fac cu atâta liniște', a spus Gina Pistol pe pagina sa de Instagram. „Primesc foarte multe mesaje de la fete care-mi spun să mă odihnesc acum cât doarme și ea. Dar eu sunt atât de obosită încât nici nu mi-e somn, nu știu cum să vă zic. Parcă am nisip în ochi, dar cu toate astea am o energie dubioasă. Acum nu pot să adorm, dar după ora șase îmi pică ochii în gură', a completat prezentatoarea de la 'Chefi la cuțite'.

În urmă cu o săptămână proaspăta mămică a povestit că venirea pe lume a fiicei sale a zguduit-o din temelii și că primele săptămâni de adaptare au fost greoaie pentru ea, cu toate acestea, spune ea, este o mămică fericită: 

„Fața mea după ce am dormit 5 ore, 5 ore legate, nenică. Am și părul spălat. Ce să mai zic… mă declar o femeie fericită. Acum nu mai pot să-l spăl așa spontan. (…) Spuneam săptămâna trecută că mă înclin în fața mamelor pentru că e greu. Pentru mine, cel puțin, primele două săptămâni au fost foarte grele. Nu vreau să par mama perfectă pe Instagram. Pur și simplu vă spun care au fost trăirile mele. Pentru mine, primele două săptămâni au fost groaznice. Nu-mi dădeam seama ce mi se întâmplă. Dar asta nu înseamnă că tu, viitoare mămică, o să treci prin ce am trecut eu. (…) Eu o spun din punctul meu de vedere. Cred că multe femei au trecut prin ce am trecut eu, doar că puține vorbesc despre asta. Na, o spun eu.
Pentru mine a fost greu. Nu știu, furtuna aia hormonală care te lasă răvășită, te uiți în oglindă și nu te regăsești deloc. E dureros când plânge și nu știi ce să-i faci ca să-i alini suferința și să nu mai plângă. Toate lucrurile astea m-au epuizat fizic și psihic’,a dezvăluit Gina. 

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare