Homepage  / Vedete româneşti

Gina Pistol a făcut spectacol la nunta Monicăi Bîrlădeanu. Prezentatoarea i-a surprins pe toți cu vocea sa

Gina Pistol a făcut spectacol la nunta Monicăi Bîrlădeanu. Prezentatoarea i-a surprins pe toți cu vocea sa
16

de Cristina Țapu,

Monica Bîrlădeanu și Valeriu Gheorghiță s-au căsătorit pe 5 octombrie și au petrecut până în zori alături de familie și prieteni. Sutele de invitați s-au distrat la Palatul Snagov, iar Gina Pistol a fost protagonista unui moment inedit.

Gina Pistol a făcut spectacol la nunta Monicăi Bîrlădeanu

Monica Bîrlădeanu și Valeriu Gheorghiță au devenit oficial soț și soție pe 5 octombrie. La eveniment au participat sute de invitați, iar cuplul s-a distrat până în zori.

Gina Pistol, una dintre invitatele cuplului, a surprins pe toată lumea când a luat microfonul și a început să cânte. Monica a fost încântată de prestația artistică a prietenei sale și a dansat fericită în timp ce Gina a arătat tuturor talentul său mai puțin știut.

Ce melodie a cântat Gina Pistol la nunta Monicăi Bîrlădeanu

La nunta Monicăi Bîrlădeanu, Gina Pistol și Maria Buză au creat un moment special: i-au cântat miresei melodia „Se mărită Mona mea”.

Maria Buză și Taraful George Pătrașcu s-au numărat printre artiștii care au cântat la nunta Monicăi Bîrlădeanu. Maria și Monica sunt și colege de platou, lucru pe care artista l-a precizat într-un mesaj pe Facebook: „Astăzi cânt la nunta Monicăi Bîrlădeanu, nora mea din serialul „Groapa”. 

La scurt timp de la nuntă, Monica Bîrlădeanu a distribuit pe pagina personală de Instagram mai multe imagini din cea mai fericită zi a vieții sale. Actrița a purtat două rochii spectaculoase și a optat pentru un machiaj simplu care i-a scos în evidență frumusețea naturală.

gina pistol 1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 16

Invitații au fost întâmpinați într-un decor de poveste, iar meniul de care s-au bucurat a fost unul care le-a răsfățat papilele gustative. Nu a lipsit tortul supraetajat și nici mărturiile pe care le-au primit invitațiile, cadouri constând în diferite produse de la un brand renumit de parfumuri.

Monica și Valeriu Gheorghiță au petrecut la Palatul Snagov

Actrița Monica Bîrlădeanu și Valeriu Gheorghiță, fost coordonator al Campaniei Naționale de Vaccinare anti-COVID-19, au sărbătorit alături de sute de invitați la Palatul Snagov, într-un decor de poveste. Printre invitați s-au numărat Dana Rogoz, Gina Pistol, Andreea Marin alături de iubitul ei, Adrian Brâncoveanu.

Într-un decor elegant, împodobit cu flori naturale albe, invitații s-au bucurat de preparate rafinate. Chef-ul Petrișor Tănase a fost responsabil de prepararea meniul festiv, care a inclus un aperitiv bogat, cu ou de găină aromat, file de somon afumat, piept de rață și multe alte delicii culinare. Printre felurile principale s-au numărat sturionul cu garnitură, sarmalele tradiționale, mușchiul de vită și un tort cu mai multe etaje.

Sursă foto: Instagram

Citește și:

PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton