Homepage  / Vedete româneşti

Gina Pistol a dezvăluit cum și-a ales rochiile de mireasă. A publicat noi imagini din ziua nunții

Gina Pistol a dezvăluit cum și-a ales rochiile de mireasă. A publicat noi imagini din ziua nunții
8

de Roxana Mirea,

Gina Pistol a arătat superb în ziua nunții, în cele două rochii de mireasă pe care le-a îmbrăcat. Acum, vedeta a dezvăluit cum și-a ales rochiile pentru ziua în care s-a căsătorit cu Smiley. Ambele ținute au câte o poveste în spate.

Cum și-a ales Gina Pistol rochia de mireasă

Gina Pistol și Smiley s-au căsătorit sâmbătă, 27 mai, iar acum prezentatoarea TV le-a povestit fanilor ei cum și-a ales rochiile de mireasă. Mai întâi, ea a vorbit despre prima rochie și a dezvăluit că visa la ea de câțiva ani, cu mult înainte de a fi cerută în căsătorie.

„Să vă povestesc despre prima ținută. Rochia de mireasă.

În urmă cu câțiva ani, căutând una alta pe Pinterest, am dat peste o poză cu această rochie. Și gandindu-mă, cu voce tare în capul meu: „dacă vreodată o să mă mărit…this is “ZĂ” DRESS!”

După ani și ani, iată că am fost cerută de soție. Haaaa! Cine ar fi crezut?!! Și înainte să spun „DA!” știam deja ce rochie o să port. Că să scurtez povestea, că poate mai aveți și alte conturi de urmărit, minunăția asta din mătase, dantelă brodată cu mici perlute și cristale swarovski (alea de strălucesc scump) este de la @inbalravivbridal.

Sandalele sunt (știu că se vede în poză, da’ simt nevoia să strig tare -în scris-) Jimmy Choo. Sunt comode, da’ nu prea. Adică 3-4-5 ore sunt ok, mergi dreaptă, mândră, stai frumos la poze și la cununie apoi o să cauți cu disperare o pereche de ciocate (ale mele au fost de la Isabel Marant – sunt fooooarte confortabile)”, a scris Gina Pistol pe Instagram.

cum-si-a-ales-gina-pistol-rochia-de-mireasa-4Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

Gina Pistol, despre a doua rochie de mireasă

În ceea ce privește cea de-a doua rochie, Gina Pistol spune că are o pasiune pentru paiete și cristale și și-a dorit o rochie în care să strălucească.

„Buna ziua! Aveți 5 minute să vorbim despre a doua ținută?

Bun! Acum că ți-am captat atenția, hai să-ți povestesc (pe scurt) cum am ales și de ce am ales încă o ținută pentru ziua nunții.

Când s-a măritat o bună prietenă (Sandra Neacșu), am admirat rochia ei de mireasă și materialul rochiei. Avea o strălucire așa faină acel material, iar mie cum îmi plac paietele și cristalele (practic cam tot ce „străluce” ) m-am tot gândit la rochia ei și unde aș putea să port eu o rochie din acel material (clar aveam în cap varianta bocanci sau ciocate).

Pe la festivaluri nu, la piață nu, în parc cu copilul nu și nici ca invitată pe la alte nunți. Doar dacă îmi greșise mireasa cu ceva (într-o viață anterioară, că în viața asta nu mi-a greșit nimeni).

După ce mi-am cumpărat rochia de mireasă, am decis să mai îmbrac o rochie la petrecere. Nu mă întreba de ce, că nu știu ce să-ți răspund. Am luat legătura cu Liana și i-am povestit despre dorința mea. Am fost la măsurat, am stat la povești cu Liana, am ales materialul, am fost apoi la câteva probe și iată rochia de petrecere. Deși poate nu pare, este o rochie confortabilă. Nu te zgârie materialul, nu este scorțoasă. Este o rochie ușor de purtat mai ales într-o zi luuuuuuuuuuuuuuuungă de nuntă”, a mai pivestit Gina Pistol.

cum-si-a-ales-gina-pistol-rochia-de-mireasa-7Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  4 / 8

Sursa foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton