; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Asia express

Gina Pistol a dezvăluit când o va aduce pe lume pe fiica ei

07 January 2021

Într-o serie de Instastories, Gina Pistol a făcut câteva mărturisiri fanilor ei, printre care și când o va aduce pe lume pe fiica ei. 

Gina a povestit că în curând va intra în a opta lună de sarcină, iar fetița pe care o așteaptă împreună cu Smiley va veni pe lume în luna martie. Totuși sarcina a venit la pachet cu rinită de sarcinp, stări acute de oboseală și retenție de apă.

„Nu vreau decât să stau și să citesc. Mai gătesc din când, în când câte ceva atunci când mai pot. Orice fac este înmulțit cu 10 ca nivel de dificultate'

Aceasta a mai povestit că urmează câteva zile de filmare pentru noul sezon „Chefi la cuțite' și, că speră ca spre sfârșitul acestui an să poată prezenta și emisiunea „Asia Express'. 

„Îmi doresc ca anul acesta să putem filma un nou sezon Asia Express pentru că îmi lipsește foarte mult. Nu știu dacă se va filma în viitorul apropiat, pentru că eu nu o să fiu diponibilă, voi naște în luna martie.

 „Mă uitam aseară pe tot dosarul ei, pe toate morfologiile şi ecografiile, şi mi se pare incredibil cum se dezvoltă de la o săptămână la alta. Dacă la început ne uităm şi nu înţelegeam nimic, acum începe să prindă formă. La morfologia trimestrului 2 am văzut-o mai bine ca niciodată şi ne-am dat seama de trăsăturile ei, deşi încă nu este ‘produsul final. A fost minunat', a mărturisit Gina Pistol pe Instagram Stories.

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare