Homepage  / Vedete româneşti

Gina Pistol a ajuns din nou în cabinetul medicului estetician. Ce procedură a ales soția lui Smiley și cum arată după intervenție

Gina Pistol a ajuns din nou în cabinetul medicului estetician. Ce procedură a ales soția lui Smiley și cum arată după intervenție
17

de Cristina Țapu,

Gina Pistol este una dintre cele mai frumoase femei din România, însă trecerea timpului a început să-și pună amprenta și pe chipul său, așadar vedeta apelează la mici artificii pentru a ține semnele îmbătrânirii la distanță. Soția lui Smiley a făcut o nouă vizită la cabinetul medicului estetician pentru o procedură.

Gina Pistol a apelat din nou la serviciile medicului estetician

Gina Pistol păstrează o conexiune strânsă cu admiratorii săi și îi ține la curent cu noutățile din viața ei. Recent, vedeta a dezvăluit că se pregătește să treacă printr-un nou tratament estetic pentru a ține ridurile la distanță.

De această dată, a optat pentru Softwave, o procedură non-invazivă care vizează ridicarea sprâncenelor și îmbunătățirea elasticității țesuturilor și pielii în zona gâtului.

gina 2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 17

După ce procedura a ajuns la final, ea a revenit pe pagina personală de Instagram pentru a le arăta fanilor rezultatul, deși a subliniat că efectele tratamentului vor fi evidente abia după două-trei săptămâni. Gina s-a declarat mulțumită de rezultate de la prima ședință și susține că pielea ei este mai netedă și vizibil întinerită.

Gina Pistol a ajuns în cabinetul medicului estetician chiar de ziua sa de naștere

Gina Pistol, recunoscută pentru frumusețea sa în industria showbiz-ului, rămâne preocupată de aspectul său, chiar dacă nu mai este prezentă pe micile ecrane. Cu ocazia împlinirii a 43 de ani pe 9 decembrie, soția lui Smiley a optat pentru câteva intervenții estetice noninvazive.

Inspirată de Alina Ceușean, care a urmat aceleași tratamente, Gina Pistol a ales să viziteze o clinică din Cluj. Pe lângă injecțiile cu botox și acid hialuronic, aceasta a optat și pentru tratamentul cu Sculptra, o substanță nouă destinată stimulării producției de colagen.

Gina Pistol a fost extrem de încântată de rezultatele obținute și a subliniat că procedura a fost lipsită de durere. Soția lui Smiley a detaliat că medicul i-a administrat injecții cu botox în regiunea frunții și a ochilor, în timp ce în zona bărbiei a beneficiat de tratamentul cu acid hialuronic.

Cu toate acestea, invitată în cadrul podcastului lui Damian Drăghici, Gina Pistol a recunoscut că există anumite intervenții chirurgicale pe care le regretă.

Gina Pistol regretă o parte dintre operațiile estetice pe care și le-a făcut

Gina Pistol a explicat că femeile apelează la operațiile estetice tot din cauza neîncrederii în sine. Ba mai mult, ea a recunoscut că s-a aflat și ea în această situație și că a plătit scump pentru că „nu a nimerit cea mai bună zi a doctorului”. 

„Tot neîncredere e și acolo. Știu, că am fost pe acolo și încă plătesc scump pentru greșelile pe care le-am făcut, că eu, din păcate, n-am nimerit cea mai bună zi a doctorului. E riscant când ai un partener lângă tine care nu te susține pentru că am fost și în relațiile alea care… Cumva să nu te piardă, să te domine, te face să te simți mai puțin mișto, mai puțin frumoasă și începi să te ofilești. (…) „, a mărturisit Gina Pistol.

Sursă foto: Instagram Gina Pistol

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton