Homepage  / Vedete româneşti

Gina Matache, despre șocul pe care l-a trăit când Oana și-a anunțat divorțul. Regretă că s-a băgat. „Acum văd altfel lucrurile”

Gina Matache, despre șocul pe care l-a trăit când Oana și-a anunțat divorțul. Regretă că s-a băgat. „Acum văd altfel lucrurile”
9

de Roxana Mirea,

Gina Matache a discutat recent despre reacția sa inițială față de relația fiicei sale, Oana, cu Radu, recunoscând că s-a opus vehement acestei situații. Gina a mărturisit că, la acea vreme, a fost șocată și contrariată, simțind că se află în aceeași poziție cu mama ei. De-a lungul timpului, însă, perspectiva ei s-a schimbat. Iată ce a declarat acum. 

De ce Gina Matache a fost împotriva divorțului Oanei

Oana Matache a divorțat de Răzvan Miheț, cel alături de care are doi copii. După ce s-au despărțit, sora Deliei și Răzvan au rămas în relații buneOana Matache l-a cunoscut pe Radu Siffredi când încă nu divorțase de tatăl copiilor ei. Publicul i-a cunoscut mai bine pe cei doi odată cu participarea lor la „Power Couple România”, show-ul de la Antena 1.   

Atunci când s-a aflat de relația Oanei cu Radu, Gina Matache nu a fost deloc de acord cu această situație și s-a opus vehement relației fiicei sale. Ei bine, cu timpul, mama Oanei a revenit la sentimente mai bune. Recent, aceasta a fost invitată în emisiunea online „În Oglindă”, unde a povestit despre reacția ei de atunci.  

„Atunci am văzut-o pe mama, care la fel a fost contrariată și șocată. M-am văzut în ipostaza în care a fost mama. Acum văd altfel lucrurile, dar atunci așa am perceput. Eram mama când scriam. În primele zile, eram foarte spumoasă.  

Nu mă așteptam pentru că eu îi știam bine. Eu, care am stat cu ei în casă atât de multă vreme, de am crescut amândoi copiii, nu am văzut nimic nelalocul lui. Nu știu ce să zic. Acum, probabil că are și ea motivele ei, chiar nu știu ce să mai zic, dar dacă ea îmi seamănă mie și o văd că îmi seamănă, nu o să îmi spună nici de acum în 2000 de ani, cum nici eu nu i-am spus mamei mele nimic”, a declarat Gina Matache în emisiunea online „În oglindă”.  

Gina Matache, despre problemele de sănătateIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

Pe de altă parte, ea a spus că nu se mai bagă în viața fiicelor sale.

Mulțumesc lui Dumnezeu că m-am deschis la minte și am învățat să nu mă mai bag. Am încercat să le iau ca pe orice adult: treaba voastră cum vă conduceți viața. Voi le faceți, voi le trageți. Dacă pot să vă ajut, vă ajut. Dacă nu, nu”, a mai adăugat Gina Matache.  

Citește și:

Cel mai nou VIDEO
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton