; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

65153983_2787260181289408_4329391354236230584_n

Gina Chirilă, fosta concurentă de la „Bravo, ai stil!”, și Bogdan Vlădău au devenit părinți

26 May 2020

Gina Chirilă a născut în plină pandemie de coronavirus, însă atât ea cât și bebelușul sunt în siguranță. Odată cu acest anunț, soția lui Bogdan Vlădău a făcut publică și prima imagine cu fiica ei.

Din păcate, Bogdan Vlădău nu a putut fi alături de Gina Chirilă când a născut, regulile în această perioadă fiind foarte stricte. Însă cei doi s-au arătat entuziasmați de venirea pe lume a primului lor copil pe parcursul sarcinii. Micuța celor doi a primit numele Katia și a venit pe lume perfect sănătoasă marți, 25 mai. 

Gina Chirilă a mărturisit că a avut o sarcină cu probleme la început, fiind nevoită să facă și perfuzii în primul trimestru de sarcină. Starea sa a fost și motivul pentru care aceasta a renunțat la participarea în cadrul emisiunii „Bravo, ai stil!', difuzată de Kanal D. 

Imi pare foarte rău, dar am deja sașe luni de sarcină și oboseala își spune cuvântul. Împreună cu medicul am hotărât că trebuie să stau liniștită. A fost o experiență minunată', a spus la mijlocul lunii februarie Gina Chirila, moment în care a părăsit platoul emisiunii, în aplauzele tuturor.

În locul Ginei Chirilă, în cadrul competiției difuzate de Kanal D,  a venit artista Alexandra Ungureanu. 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare