Homepage  / Vedete româneşti

Gina Chirilă a confirmat oficial despărțirea de Bogdan Vlădău. Cei doi s-au despărțit după 11 ani de relație

Gina Chirilă a confirmat oficial despărțirea de Bogdan Vlădău. Cei doi s-au despărțit după 11 ani de relație
12

de Cristina Țapu,

După mai multe luni în care s-a speculat faptul că povestea de dragoste dintre Bogdan Vlădău și Gina Chirilă a ajuns la final, celebrul fotomodel a confirmat despărțirea prin intermediul unui mesaj pe care l-a distribuit pe pagina personală de Instagram.

Gina Chirilă a confirmat despărțirea de Bogdan Vlădău

Gina Chirilă și Bogdan Vlădău au decis să meargă pe drumuri separate după o relație care a durat mai bine de un deceniu. Gina a fost cea care a confirmat despărțirea de Bogdan, la scurt timp după ce în spațiu public au apărut imagini în care actorul se plimba pe o stradă din București alături de o altă femeie, de care părea destul de apropiat.

Bogdan Vlădău, după ce s-a zvonit că el și Gina Chirilă s-au despărțit  (1)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 12

Am avut o poveste de iubire frumoasă, din păcate, uneori, drumurile ajung să se despartă. Așadar, eu și Bogdan am decis, de comun acord, să ne separăm. Am hotărât să nu facem din viața noastră privată un subiect de presă, așadar vă rugăm să respectați acest lucru. Vom continua să ne susținem reciproc și să acționăm în direcția binelul copilului nostru.”, a scris Gina Chirilă pe pagina personală de Instagram.

Bogdan Vlădău și Gina Chirilă s-au căsătorit civil în anul 2017, și au organizat o petrecere restrânsă, la care au participat doar membrii familiei și cei mai apropiați prieteni ai cuplului. Trei ani mai târziu, cei doi au devenit părinții unei fetițe superbe, pe nume Katia.

Gina Chirilă a fost înșelată în trecut de către Bogdan

Gina Chirilă a mărturisit în trecut că Bogdan Vlădău a înșelat-o. Fotomodelul a povestit că a traversat o perioadă dificilă atunci, însă a recunoscut că era mai tânără și avea o perspectivă diferită asupra lucrurilor față de cum le percepe în prezent.

„Hai să fiu sinceră! Am trecut peste asta. Am iertat. Dar nu vreau să spun tinerelor care mă urmăresc și care mă iau ca un exemplu să facă asta sau să facă la fel ca mine, ci să facă ceea ce simt. Eu asta am simțit. Asta nu înseamnă că sunt un exemplu sau ele ar trebui să ierte. Am aflat și ulterior a venit Bogdan și am discutat. Am rezolvat-o matur, într-un final. A fost nevoie de timp pentru a-și reclădi încrederea. Dar sentimentele nu s-au schimbat, asta m-a surprins și pe mine. Nu a fost chiar așa frumos, că eram mici, mai tineri, nu înțelegeam lucrurile ca acum. Eu eram destul de tul bure cu mine, așa. Nu eram ok. A fost așa, ceva trecător. Eu cred că orice încercare grea te întărește și sudează cuplul poate mai bine”, declara Gina Chirilă, în urmă cu ceva vreme, în cadrul podcastului moderat de către Cătălin Măruță.

Sursă foto: Instagram Gina Chirilă

Citește și:


Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton