Homepage  / Vedete româneşti

Gina Chirilă i-a pus inima pe jar lui Leonardo DiCaprio. Actorul a curtat-o la Festivalul de Film de la Cannes

Gina Chirilă i-a pus inima pe jar lui Leonardo DiCaprio. Actorul a curtat-o la Festivalul de Film de la Cannes
9

de Redactia Tvmania

Încurcate sunt căile dragostei, iar soția lui Bogdan Vlădău pare să știe acest lucru foarte bine. Modelul a făcut declarații savuroase în emisiunea lui Cătălin Măruță și a menționat că frumusețea ei este apreciată peste mări și țări. Mai mult, chiar și actorii de la Hollywood au ajuns să fie impresionați de Gina Chirilă și caută modalități de a-i intra în grații!

Gina Chirilă i-a pus inima pe jar lui Leonardo DiCaprio. Actorul a curtat-o la Festivalul de Film de la Cannes

Gina Chirilă are 29 de ani, o carieră impresionantă în lumea modellingului și este considerată, pe bună dreptate, una dintre cele mai frumoase femei din România, deși frumusețea ei i-a fermecat și pe cei de peste hotare. Conform Ginei, însuși Leonardo DiCaprio a curtat-o și a încercat să-i obțină atenția.

Pe Leonardo DiCaprio l-a întâlnit la Festivalul de Film de la Cannes 2023, unde Gina Chirilă a avut o apariție desprinsă parcă din poveștile cu zâne.

La vremea respectivă, soția lui Bogdan Vlădău a defilat cu rafinament pe covorul roșu, îmbrăcată într-o rochie albă, care i-a scos în evidență atuurile fizice. Leonardo DiCaprio, cunoscut pentru slăbiciunea pe care o are pentru femeile mult mai tinere decât el, nu și-a putut lua ochii de la soția lui Bogdan Vlădău și ar fi încercat să lege o conversație cu ea, conform spuselor modelului.

Gina Chirilă și soțul ei, Bogdan Vlădău

„Leonardo DiCaprio mi-a făcut avansuri anul acesta. Ne-am întâlnit la Cannes. Probabil că el credea că aveam 23-24”, a declarat Gina Chirilă, în emisiunea lui Cătălin Măruță, conform celor de la Revista Viva!

Leonardo DiCaprio, din nou îndrăgostit. Cine ar fi noua iubită a actoruluiIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

Cu ce se ocupă Gina Chirilă de când s-a retras din modelling

Gina Chirilă a decis să se retragă de pe podiumurile de modă, iar în prezent se ocupă de propria afacere – un atelier de haine. Soția lui Bogdan Vlădău este extrem de implicată în proiectul personal pe care l-a demarat și-și promovează asiduu ținutele pe paginile personale ale rețelelor de socializare.

„Lucrez mult la brand-ul meu, urmează ceva foarte important, însă nu pot să dezvălui până nu se întâmplă. Eu așa sunt setată, dar, cine mă urmărește o să vadă ce o să se întâmple. Sunt foarte fericită pentru că văd cum evoluează situația și mi-am dorit foarte mult asta. Mai am și proiectele personale, de imagine. Am fost recent în Milano. E totul bine”, declara Gina Chirilă, potrivit Ego.ro, în urmă cu ceva timp.

Sursă foto : Profimedia

Citește și:


Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton