; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Marian Dragulescu la 40 de intrebari cu Denise Rifai (1)

Marian Drăgulescu, răspunsul la întrebările: „De ce ați bătut-o pe Larisa? V-ați bătut copiii?”

20 April 2021

Marian Drăgulescu, unul dintre cei mai valoroși sportivi români, vine marți, 20 aprilie,  la 40 de întrebări cu Denise Rifai', emisiune ce va fi difuzată de la ora 23:15, la Kanal D! De-a lungul impresionantei cariere sportive, multiplul campion la gimnastică Marian Drăgulescu, în vârstă de 40 de ani, este deținătorul unui palmares impresionant, fiind cel mai medaliat român din toate timpurile.

A obținut până în prezent nu mai puțin de 300 de medalii, 31 dintre ele fiind titluri obținute la marile competiții: 3 medalii la Olimpiade, 18 la  Europene și 109 medalii la Mondiale. De asemenea, de numele său se leagă  săritura Drăgulescu', valorosul sportiv este inventatorul' acesteia, iar săritura sa e considerată cel mai dificil exercițiu în gimnastică. 

Marți, Marian Drăgulescu vine la 40 de întrebări cu Denise Rifai' pentru  a vorbi deschis despre cariera sportivă, viața personală, momente dificile întâmpinate de-a lungul anilor, dar și scandalurile în care a fost implicat și care au fost intens mediatizate.

Este înălțimea cel mai mare complex al dvs.?',  „V-a fost vreodată teamă că veți rămâne paralizat pe viață?', „De ce ați bătut-o pe Larisa Drăgulescu?', „V-ați bătut copiii?', „V-ați lăsat mama să vă controleze căsnicia?', „V-au adus scandalurile din viața personală popularitatea pe care v-o doreați?', „Este abuzul o practică în gimnastica românească?', „Vă sperie viitorul fără gimnastică?', acestea sunt doar câteva dintre cele 40 de întrebări adresate lui Marian Drăgulescu în ediția de marți, 20 aprilie, a emisiunii moderate de Denise Rifai, la Kanal D!

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare