Homepage  / Știri

Gimnastele noastre intră azi în finala pe echipe

Gimnastele noastre intră azi în finala pe echipe

de Redactia Tvmania

UPDATE: Aseară, în finala probei pe echipe, România a câștigat medalia de bronz, după ce Statele Unite și Rusia și-au adjudecat medalia de aur, respectiv cea de argint.

Cătălina Ponor, Larisa Iordache, Sandra Izbaşa, Diana Bulimar şi Diana Chelaru intră astăzi în “focurile” finalei pe echipe, programată de la 18.30, pe TVR 1 şi Dolce Sport, în direct de la North Greenwich Arena.

Fetele pregătite de Octavian Bellu şi Mariana Bitang s-au calificat de pe locul patru în ultimul act al competiţiei pe echipe, în vreme ce gimnaştii din delegaţia română nu au reuşit să ajungă în finală.

În continuare, accidentarea Larisei Iordache, diagnosticată cu fasciită înainte de debutul Olimpiadei, le dă cele mai mari bătăi de cap antrenorilor noştri. De forma ei depind în mare măsură şansele fetelor la o plasare pe podium. Cele mai mari rivale ale României sunt, ca de obicei, SUA, China şi Rusia.

În rest, joi de la 18.30 sunt programate finalele la individual compus, iar săptămâna viitoare sunt finalele pe aparate: la sărituri (5 august, ora 16.00), paralele (6 august, 16.00), bârnă şi sol (7 august, 16.00).

Sandra Izbaşa va evolua în finalele de la sol şi sărituri, Cătălina Ponor şi Diana Bulimar vor evolua în finala de la bârnă, în timp ce la individual compus vom fi reprezentaţi de Sandra Izbaşa şi Larisa Iordache.

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton