; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Romafictionfest: Gillian Anderson bei der Premiere von Great Expectations011012

Gillian Anderson și prima sa iubire

08 October 2014

Devenită scriitoare de science-fiction, actrița Gillian Anderson nu încetează să vorbească despre ea de când i-a ieșit de sub tipar prima carte, 'A Vision of Fire'.

Romafictionfest: Gillian Anderson bei der Premiere von Great Expectations011012

Astfel, celebra Dana Scully din 'Dosarele X', după ce s-a apucat să critice ambianța misogină de la Hollywood, a adus un omagiu emoționant fostei sale… iubite dezvăluind, pentru prima oară, povestea sa de iubire lesbiană din vremea liceului. 'A existat o persoană foarte frumoasă și foarte importantă în viața mea și aș vrea mai degrabă să îi aduc un omagiu decât să continuu să ascund această experiență. Ea a murit, din cauza unei tumori la creier, acum un an și eu nu am vorbit până acum despre ea', a mărturisit Gillian Anderson, spunând că s-a decis să vorbească pentru că această femeie 'a dat un sens' vieții sale. Refuzâns să fie etichetată ca homosexuală, actrița e încă foarte atașată de prima sa iubire și a mai povestit: 'La ani după ruptura dintre noi, ea m-a sunat pentru a-mi spune că i s-a oferit o sumă foarte frumușică pentru o fotografie cu noi două, dar a refuzat oferta'.

Mai degrabă discretă în ceea ce privește viața sa privată, Gillian Anderson a fost căsătorită de două ori. Prima oară cu Clyde Klotz, în 1994, cu care a avut un copil, Piper, înainte de a divorța în 1997. Apoi s-a recăsătorit în 2004 cu regizorul de documentare Julian Ozanne și a divorțat doi ani mai târziu. Pe lângă mariajele tradiționale, actrița a mai avut o legătură neoficializată cu omul de afaceri Mark Griffiths cu care are doi băieți, Oscar și Felix.

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare