; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Gillian Anderson: „Al treilea film „Dosarele X” e în lucru”

08 September 2011

Actriţa Gillian Anderson (43 de ani) a explicat că s-ar putea să vedem şi un al treilea film din seria „Dosarele X', deoarece se lucrează la un proiect cinematografic despre Mulder (David Duchovny) şi Scully.

„Sper că se va concretiza, se vorbeşte despre asta. Nu ştiu cine scrie scenariul, dar aud că se munceşte la film', a explicat aceasta.

Perezhilton.com scrie că interpreta lui Scully şi creatorul serialului, Chris Carter, sunt deschişi la o nouă colaborare, discuţii referitoare la al treilea film existând încă din ianuarie. Atunci, David Duchovny spunea că ar mai juca rolul agentului Mulder şi că totul depinde de studioul de producţie Fox şi de un scenariu reuşit.

Gillian Anderson a mai adăugat că şi-ar dori să joace şi într-un film care face mişto de „Dosarele X', dar că poate abia al patrulea film al seriei va fi unul umoristic. Serialul „Dosarele X' (1993 (1993-09-10)-2002 (2002-05-19)) a inspirat două pelicule pe marele ecran: „Dosarele X – Înfruntă viitorul' (1998) şi „Dosarele X: Vreau să cred' (2008).

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare