; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Gigi hadid

Gigi Hadid şi Zayn Malik s-au împăcat. Cum au fost surprinși cei doi

02 May 2018

La aproape două luni de când și-au anunțat în mod oficial despărțirea pe rețelele de socializare, Gigi Hadid și cântărețul Zayn Malik au fost surprinși din nou împreună.

 

Cuplul a fost surprins de paparazzi pe străzile din New York, iar la un moment dat aceștia s-au sărutat. Ce gest mai evident pentru a arăta ca nu au putut sta departe unul de celălalt?

Relația celor doi durează de mai bine de doi ani, iar anunțul despărțirii a surprins pe toată lumea. Cel care a anunțat în urmă cu două luni că au decis să se despartă a fost chiar Zayn:

 „Gigi şi cu mine am avut o legătură minunată şi o relaţie plină de iubire şi de fericire. O respect ca femeie şi ca prietenă. Trebuie să spun că are un suflet incredbil. Vă mulţumesc că ne respectaţi decizia de a păstra discreţia asupra acestui subiect. Ne-am dorit ca aceasta veste să o aflaţi de la noi, şi nu din alte surse. Vă iubim pe toţi. Zayn', a fost mesajul scris de cântăreţ.

 

Momentan nici unul din cei doi nu au făcut un anunț oficial cu privire  la o posibilă împăcare, însă faptele vorbesc mai mult decât vorbele!

 

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare