; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Gigi hadid si zayn malik

Gigi Hadid și Zayn Malik au devenit părinți pentru prima oară

24 September 2020

Gigi Hadid a născut – vestea că fotomodelul a dat naștere a venit întâi de pe contul de Twitter și Instagram al partenerului său, cântărețul Zayn Malik, care a făcut parte din trupa One Direction.

Acesta a confirmat că Gigi Hadid a născut o fetiță sănătoasă și frumoasă și a împărtășit cu fanii săi o imagine alb/negru care înfățișează mâna copilului ținându-l de un deget.

„Dragostea pe care o simt față de acest om minuscul este dincolo de înțelegerea mea', a scris Zayn Malik.

 


 

Gigi Hadid a născut după ce și-a petrecut aproape întreaga perioadă a sarcinii în carantină. Supermodelul american a confirmat sarcina în luna aprilie, apărând în Tonight Show al lui Jimmy Fallon. La momentul respectiv, aceasta a spus că atât ea, cât și partenerul ei, sunt fericiți și recunoscători pentru urările de bine și susținerea tuturor.

Și Gigi Hadid a făcut o postare pe contul său de Instagram, utilizând aceeași imagine pe care o postase și Zayn, și scriind: 

„Our girl joined us earth-side this weekend and shes already changed our world. So in love'. (Fiica noastră a venit pe lume în acest weekend și deja ne-a schimbat lumea. O iubesc atât de mult!)

 

 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

 

Our girl joined us earth-side this weekend and shes already changed our world. So in love

A post shared by Gigi Hadid (@gigihadid) on

 

Cei doi formează un cuplu din 2015, iar acesta este primul copil al lor. Numele nu a fost încă dezvăluit. 

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare