; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

1729178_gigi_1528279718

Gigi Hadid și Zayn Malik așteaptă primul copil împreună

29 April 2020

Cel puțin așa susțin publicațiile de peste ocean. Site-ul TMZ a fost primul care a publicat această știre menționând că în plină pandemie fotomodelul Gigi Hadid și cântărețul Zayn Malik așteaptă primul copil împreună.

Potrivit sursei menționate, modelul în vârstă de 25 de ani are 20 de săptămâni de sarcină – ceea ce înseamnă că este la jumătatea perioadei, nici unul din cei doi nu au confirmat însă zvonurile. 

„Gigi a dorit să păstreze secretul pentru o perioadă, iar cei care știu sunt doar familia și prietenii ei apropiați, deoarece este însărcinată în câteva luni' a spus o sursă pentru Entertainment Tonight, care a confirmat și veștile. „Cuplul și familiile lor sunt bucuroși.'

 
 
 În prezent, cuplul se află împreună în carantină la ferma familiei lui Gigi din Pennsylvania. La începutul acestei săptămâni, Hadid a postat fotografii de la ziua sa de naștere cu Malik și sora ei Bella.
 
Cei doi au început să se întâlnească în 2015 și s-au despărțit trei ani mai târziu. Deși presa precizează că între cei doi nu a fost o despărțire, ci doar o pauză, Gigi a mai ieșit în oraș cu câteva persoane cunoscute. Gigi și Zayn s-au împăcat în decembrie 2019 și au fost surprinși pentru prima dată împreună la New York în luna următoare.

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare