Homepage  / Vedete străine

Gigi Hadid, prima reacție după ce a fost arestată în insulele Cayman. Ce avea în bagaje

Gigi Hadid, prima reacție după ce a fost arestată în insulele Cayman. Ce avea în bagaje
6

de Roxana Mirea,

Gigi Hadid a fost arestată și amendată. Vedeta și prietena ei au fost reținute după ce bagajele lor au fost percheziționate atunci când au ajuns în Insulele Cayman pentru a se bucura de o vacanță.

Gigi Hadid, arestată pentru posesie de droguri 

Gigi Hadid a fost arestată și amendată în Insulele Cayman la începutul acestei luni pentru posesie de canabis, potrivit BBC. Modelul, în vârstă de 28 de ani, și prietena ei au fost reținute după ce bagajele lor au fost percheziționate la sosirea cu un avion privat pentru o vacanță, pe 10 iulie. 

Reprezentantul lui Gigi Hadid a declarat că marijuana a fost cumpărată legal în New York „cu o licență medicală”. „De asemenea, este legal pentru uz medical în Grand Cayman din 2017. Cazierul ei rămâne curat și s-a bucurat de restul timpului petrecut pe insulă”, au precizat reprezentanții modelului într-o declarație transmisă agenției de presă PA. 

Potrivit Serviciului vamal și de control al frontierelor din Insulele Cayman, Hadid și prietena sa Leah McCarthy au fost arestate pentru „import de marijuana și import de ustensile folosite pentru consumul de marijua”.  

gigi-hadid-arestata-pentru-posesie-de-droguri-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 6

Era o cantitate mică, aparent pentru consum personal, a adăugat agenția. Cele două au fost duse la un centru de detenție și eliberate pe cauțiune, a relatat ziarul local Cayman Marl Road. Două zile mai târziu, ele au apărut la tribunalul din Insulele Cayman, unde au fost amendate cu câte 1.000 de dolari din Insulele Cayman (1.200 de dolari americani; 920 de lire sterline). În ciuda acestui lucru, modelul a părut să se bucure în continuare de vacanță. 

„Totul este bine când se termină cu bine”, le-a spus ea urmăritorilor ei de pe Instagram marți, postând fotografii din escapada de pe plajă. 

Gigi Hadid este unul dintre cele mai faimoase modele din lume – și se pare că și unul dintre cele mai bine plătite. Ea a lucrat cu branduri de lux de top, inclusiv Versace, Chanel, Fendi și Marc Jacobs și a apărut pe coperta revistei Vogue de peste 30 de ori. 

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton