; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Gigi Căciuleanu, invitatul lui Cătălin Ştefănescu la “Garantat 100%”

28 April 2013

Este dansator şi coregraf de geniu, prieten şi colaborator cu nume care stârnesc fiori: Maya Plisetskaya, Pina Bausch, Pierre Cardin… Conduce companii de dans în Franţa şi în Chile, unde a fost şi director al Baletului Naţional Chilian. Este premiat, decorat cu ordine şi medalii de cel mai înalt rang în mai multe ţări.

Gigi Căciuleanu, o „specie extrem de rară de coregraf şi dansator, care a dezvoltat şi dezvoltă în continuare un complex sistem teoretic al artei sale', după cum îl caracterizează Cătălin Ştefănescu, este invitatul emisiunii de la TVR 1, TVR HD şi TVR+ de duminică, 28 aprilie.

În ultimii ani îl vedem mai des în România, unde a montat câteva spectacole. Cel mai recent – De-ale noastre – după Caragiale, la Teatrul Naţional Bucureşti. Cătălin Ştefănescu îl invită din nou la “Garantat 100%” duminică, de la ora 23.00, pentru a vorbi despre proiectele sale de aici ori din lumea întreagă.

Despre cum lucrează cu tinerii şi cum lucrează cu artiştii, cum se situează coregraful Gigi Căciuleanu faţă de tendinţele contemporane în dans, de ce se face o anumită mişcare în dans, dar şi despre cum este Franţa post-Sarkozy, aflaţi din dialogul lui Cătălin Ştefănescu cu coregraful şi dansatorul Gici Căciuleanu.

Ediţia de duminică se termină, ca de obicei, cu muzică de calitate. Roxana Moisanu şi Mladen Spasinovici de la Opera Română, foşti colaboratori ai lui Gigi Căciuleanu, vor fi prezenţi în studioul “Garantat 100%” pentru un moment muzical original.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare