; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Gigi Căciuleanu a pregătit o coregrafie fascinantă pentru finala „Românii au talent” (2)

Gigi Căciuleanu a pregătit o coregrafie fascinantă pentru finala „Românii au talent”

31 May 2017

Dansatorul și coregraful Gigi Căciuleanu este invitat special în marea finală „Românii au talent'. De-a lungul timpului, maestrul Gigi Căciuleanu a uimit o lume întreagă cu talentul lui, izvorât dintr-o creativitate și putere de muncă fără margini.

Vinerea aceasta, artistul le va aduce românilor un moment special și le va prezenta o coregrafie extraordinară.

'Cu multă bucurie am primit invitația producătorilor emisiunii „Românii au talent' de a apărea în finala show-ului și cu și mai multă bucurie am acceptat-o. Ocazia de a dansa reprezintă, de fiecare dată pentru mine, o sursă de fericire. Iar atunci când mișcările mele, atât ale corpului, cât și cele ale sufletului, au posibilitatea să se adreseze unui public numeros și de calitate, emoția mea este cu atât mai mare. De abia aștept!', a spus Gigi Căciuleanu despre momentul pe care-l va prezenta vinerea aceasta în finala „Românii au talent'.

În marea finală „Românii au talent', programată de Pro TV vineri, 2 iunie, de la ora 20.30, s-au calificat 11 concurenți. Între aceștia se va da o luptă pentru premiul în valoare de 120.000 de euro și titlul de cel mai talentat roman.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare