; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

IMG_0165

FOTO| Gică Popescu vine la “Cronica Cârcotaşilor”

23 October 2013

IMG_0165Gică Popescu a acceptat cu drag invitaţia Cârcotaşilor şi s-a alăturat lui Mihai Găinuşă şi lui Dezbrăcatu la pupitrul 'Cronicii'. Ca un adevărat Cârcotaş, Gică Popescu a primit şi el o plachetă, pe care scria Baciu'.

Invitatul a răspuns la întrebări de baraj şi a spus cum ar trebui să procedăm ca să dărâmăm barajul grec în drumul spre Rio. De ce nu a rămas în Spania, ce părere are despre Echipa Naţională şi antrenorul Piţurcă, care este fotbalistul preferat, ce planuri de viitor are, ce maşină conduce şi care este viitorul fobalului românesc, sunt câteva dintre curiozităţile la care veţi afla răspunsurile în această seară la Cronică'.

Şi tot atunci, doamna Tănţica ne lămureşte dacă în autobuzul furat erau sau nu pasageri, iar mascatul Zorro ne dezvăluie setul complet de indicaţii, primit de la Guvern, cu privire la protestele din Pungeşti.

Dan Senzaţionescu dă semne că se întoarce la Zero TV cu tot cu galeria lui de monştri. El zice că emite de la Vatican, dar s-a aflat că trasmite dintr-un apartament din România.

Gogu din Paşcani a început să ia lecţii de franceză, iar Doru Instalatorul i-a desfundat scurgerea la cadă ţăranului cu Maseratti. Ce a găsit în instalaţie aflaţi urmărind Cronica Cârcotaşilor', în această seară, de la ora 20:30, la Prima TV.

La finalul ediţiei, Nicole Cherry cântă Memories'.

[Not a valid template]

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare