; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Gica Popescu la 40 de intrebari cu Denise Rifai_Kanal D

Gică Popescu este invitatul Denisei Rifai în următoarea ediție a emisiunii „40 de întrebări”

15 October 2020

Marți, 19 octombrie, de la ora 23:00, la Kanal D, Gică Popescu va răspunde celor 40 de întrebări adresate de Denise Rifai. După ce, în primele două ediții ale emisiunii 40 de întrebări cu Denise Rifai' publicul larg a avut ocazia să afle răspunsurile invitaților Elena Udrea și Viorica Dancilă, personalități puternice în politica românească, iată că în ediția viitoare a emisiunii, telespectatorii vor afla răspunsurile lui Gică Popescu, un simbol național al sportului românesc.

Cel mai mare regret din cariera fostului fotbalist, perioada de detenție, dar și dacă faima de care s-a bucurat a fost un privilegiu sau o piedică, acesta sunt doar câteva dintre subiectele ce vor fi tratate în ediția de marți a emisiunii 40 de întrebări cu Denise Rifai'.

Emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai', un format internațional de succes, aduce în fața telespectatorilor, în fiecare marți seară, ediție de ediție, personalități marcante din diverse domenii de activitate. Fiecărui invitat i se vor adresa 40 de întrebări, având la dispoziție 2 minute pentru fiecare răspuns, timp în care acesta poate lămuri publicul cu privire la aspecte dintre cele mai diverse și complexe ale parcursului profesional, dar și personal al acestuia. 

Emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai' poate fi urmărită în fiecare marți, de la ora 23:00, la Kanal D!

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare