Homepage  / Vedete / Vedete străine

Filmul „G.I. Jane” și legătura făcută de Chris Rock cu soția lui Will Smith

Filmul „G.I. Jane” și legătura făcută de Chris Rock cu soția lui Will Smith
14

de Andra Stana,

În noaptea de duminică spre luni, Chris Rock și Will Smith au devenit vedetele galei Oscar 2022, într-un moment care s-a viralizat rapid - a fost vizualizat de 11 milioane de ori în doar câteva ore. Will Smith l-a pălmuit pe Chris Rock, deranjat de o glumă pe care acesta a făcut-o despre Jada Pinkett Smith, soția lui Will.

Legătură dintre Jada Pinkett Smith, soția lui Will Smith, și filmul „G.I. Jane”

Gluma lui Chris Rock care făcea referire la soția lui Will Smith, Jada Pinkett Smith, a dus la o altercație pe scena de la Oscar 2022. Momentul nu fusese inclus în scenariul galei, iar reacțiile din partea publicului pe rețelele de socializare nu au întârziat să apară. Referindu-se la apariția la Premiile Oscar a lui Pinkett Smith, Rock a spus:

Jada, te iubesc. G.I. Jane 2, abia aștept să-l văd.”

Filmul-„G.I.-Jane-si-legatura-facuta-de-Chris-Rock-cu-sotia-lui-Will-Smith-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 14

Chris Rock a făcut acest comentariu gândindu-se la faptul că soţia lui Will Smith este tunsă la zero. Însă această alegere nu a fost una de dragul unui look ieșit din comun. Este rezultatul alopeciei (căderea părului), o boală care o afectează pe Jada de ceva timp și despre care a vorbit în public de mai multe ori.

Will Smith, reacție șocantă la gluma făcută de Chris Rock pe scena de la Oscaruri

Inițial, Will Smith părea să râdă după comentariul făcut de Rock. Cu toate acestea, actorul a urcat brusc pe scenă și l-a pălmuit pe Rock. Apoi, acesta din urmă a spus: „Will Smith tocmai m-a pălmuit zdravăn de tot!”. Deși comentariile lui Smith au fost suprimate când s-a întors la locul său, el i-a spus lui Rock: „Nu pronunţa numele soţiei mele cu gura ta nenorocită”.

Gluma lui Chris Rock nu a fost bine primită de Will Smith din cauza referinței la G.I. Jane. Termenul G.I. Jane se referă la femeile care fac parte din forțele armate ale SUA.

În timpul celui de-al Doilea Război Mondial, soldatul american de rând a fost numit G.I. Joe, pentru că uniforma lui purta iniţialele G.I. („government issue”). La acea vreme, femeilor din armată le erau rezervate exclusiv misiuni auxiliare. Astăzi, situaţia este mult diferită, iar reprezentantele sexului frumos se regăsesc în rândurile forţelor combatante. De aici şi porecla lor, G.I. Jane, scrie adevarul.ro.

De ce s-a referit Chris Rock la filmul „G.I. Jane”

Revenind la momentul stânjenitor de la Oscar 2022, Chris Rock s-a referit la filmul „G.I. Jane”. Filmul, lansat în anul 1997, o avea în rolul principal pe Demi Moore. Aceasta juca rolul primei femei din US Navy SEALS, marina americană.

În cadrul unui studiu de caz privind prezența femeii în rândul forțelor de elită ale armatei americane, locotenentul Jordan O’Neil (Demi Moore) este înrolată în US Navy SEALS, la intervenția senatoarei Lillian De Haven (Anne Bancroft). Sub comanda lui John Urgayle (Viggo Mortensen), Jordan trebuie să facă față regimului draconic al îndatoririlor și pedepselor care se aplică aici. Printre duritățile arătate în film se numără și raderea în cap a protagonistei, într-un moment ce a făcut istorie.

Dacă Demi Moore s-a ras chilug pentru a intra în pielea personajului său, nu același lucru se poate spune despre soția lui Will Smith.

Jada Pinkett Smith nu a renunțat la podoaba capilară pentru a juca vreun rol. În schimb, aceasta suferă de alopecie autoimună din anul 2018. Din cauza afecțiunii de care suferă, Pinkett Smith și-a pierdut părul și, la un moment dat, a decis să se radă pe cap.

Filmul „G.I. Jane” și legătura făcută de Chris Rock cu soția lui Will SmithIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  3 / 14

Jada Pinkett Smith: „Nu m-a deranjat să mă rad pe cap”

În ianuarie anul acesta, actrița a publicat pe Instagram un video în care le-a explicat fanilor ce presupune această boală. 

Actrița era îmbrăcată într-un hanorac gri cu guler, pe care l-a accesorizat cu o pereche de cercei.

În timp ce vorbea despre afecțiunea de care suferă, Jada Pinkett Smith părea relaxată și încrezătoare. Ea a declarat că suferă de alopecie în anul 2018. Cum mereu a fost o fană a părului scurt, Jada nu s-a ferit că apară rasă pe cap la evenimente.

Pentru mine a fost un amestec de chemare spirituală și gândul că oricum voi ajunge să îmi pierd părul, astfel că nu m-a deranjat să mă rad pe cap”, a declarat Jada Pinkett Smith în timpul unei emisiuni, potrivit filmnow.ro.

În videoclipul postat pe contul său de Instagram, soția lui Will Smith le-a arătat fanilor o parte a scalpului ei complet cheală și a tratat totul cu o atitudinea foarte pozitivă și chiar a glumit pe seama problemei ei.

Sursa foto: Hepta, Profimedia

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton