; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Dan negru

Ghinion uriaș pentru Dan Negru chiar în ziua de Paște. Ce a pățit prezentatorul

04 May 2021

Săptămâna Mare și Sărbătorile pascale n-au fost prea bune pentru Dan Negru. Prezentatorul a dat de necaz chiar în timpul vacanței pe care o petrecea alături de cei dragi.

Dan Negru a dat de necaz chiar în ziua de Paște. Bolidul de 50.000 mii de euro pe care îl deține l-a lăsat în drum din cauza unor defecțiuni tehnice. Pentru că trebuia să ajungă la mama sa, care locuiește în Timișoara, prezentatorul Antenei 1 a apelat la o soluție de ultim moment. A închiriat o mașină! 

„Paștele m-a prins pieton căci mi s-a stricat ceva la mașină. Am rămas blocat cu ea la Orăștie, mi-au urcat-o pe platformă. Eram cu tot familionul după mine. Am închiriat o mașină, de Paște voi face vizitele cu mașină de închiriat, cam 40 de lei pe zi am plătit. Am dus-o în service, nu știu cât va costa, se pare că e ceva serios', a mărturisit Dan Negru în exclusivitate pentru site-ul playtech.ro.

Cum a fost 2020 pentru Dan Negru

Anul trecut a fost unul dificil pentru toți, mai ales pentru că multe dintre producțiile TV s-au oprit din cauza pandemiei.  Dan Negru a povestit pentru TVMania că 2020 nu i-a adus nici câștiguri, dar nici pierderi. A fost un echilibru fără satisfacții:

„Nimic. Am ieșit pe zero. N-am înțeles nimic din ce mi s-a întâmplat și pe cât de nedumerit am început anul, pe atât de nedumerit il închei. Nu am avut niciun câstig, nici material, nici intelectual, poate doar spiritual pentru că atunci când nu înțelegi nimic, îți ramane spiritul, credința', a declarat Dan Negru pentru TVMania. 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare