Homepage  / Oscar / Vedete străine

Ghinion pentru Liza Koshy la Premiile Oscar 2024! Actrița din „Transformers: Rise of the Beast” a căzut pe covorul roșu

Ghinion pentru Liza Koshy la Premiile Oscar 2024! Actrița din „Transformers: Rise of the Beast” a căzut pe covorul roșu
10

de Cătălina Matei,

Apariția pe covorul roșu de la Premiile Oscar 2024, care s-au acordat noaptea trecută la Los Angeles, s-a dovedit a fi una cu ghinion pentru Liza Koshy. Deși a ales o ținută spectaculoasă, actrița din „Transformers: Rise of the Beast” a avut parte de o căzătură destul de gravă, chiar în fața tuturor fotografilor prezenți.

Mai ales pentru actrițe, Premiile Oscar reprezintă, poate, ce amai importantă apariție publică a lor, cel puțin din punct de vedere vestimentar. De altfel, alegerea ținutelor este extrem de bine pregătite chiar cu câteva luni înainte de cel mai important eveniment din industria cinematografică.

Din păcate însă, pentru Liza Koshy, actrița care joacă în filmul „Transformers: Rise of the Beast”, cea de-a 96-a ediție a Premiilor Oscar s-a dovedit a fi cu ghinion.

Tânăra actriță în vârstă de 27 de ani a ales să poarte la Premiile Oscar 2024 o rochie roșie, o creație Marchesa, cu mâneci scurte căzute și o trenă imoresionantă. Încălțările însă i-au dat bătăi de cap actriței, căci platforma de 20 de centimetri a făcut-o să-și piardă echilibrul, iar Llisa a căzut pe covorul roșu, în fața fotografilor prezenți.

Mai mulți martori la incident au sărit să o ajute să se ridice, iar Lisa a continuat să pozeze cu zâmbetul pe buze, în ciuda momentului stânjenitor.

Netflix’s Players Photocall – LAIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 10

Alte momente stânjenitoare de la Premiile Oscar 2024

Pe lângă căzătura Lizei Koshy, cea de-a 96-a ediție a Premiilor Oscar a mai avut parte și de alte momente mai mult sau mai puțin sâtnjenitoare.

Astfel, John Cena a apărut nud pe scenă. Actorul a omagiat un moment similar din 1974, aducând un zâmbet pe fețele spectatorilor. Cu replici amuzante și o atitudine relaxată, Cena a reușit să stârnească hohote de râs printre cei prezenți.

Emma Stone, vedeta și producătorul executiv al filmului „Poor Things” și care a și câștigat un Oscar pentru „Cea mai bună actriță într-un rol principal”, a fost surprinsă de gluma lui Jimmy Kimmel despre scenele de sex din peliculă. Reacția sa sinceră și neașteptată, însoțită de o privire neîntreruptă către soțul său, regizorul Dave McCary, a oferit un moment autentic care a captivat atenția publicului și a stârnit multe comentarii pe rețelele de socializare.

De altfel, și alte comentarii de-ale lui  Jimmy Kimmel, cel care a și prezentat cea de-a 96-a ediție a Premiilor Oscar, au fost un pic neinspirate. Celebrul comediant a încercat să aducă umorul în sala de ceremonii, dar comentariul său despre trecutul cu dependențe de droguri al lui Robert Downey Jr. a creat un moment de tăcere jenantă. Cu toate acestea, Downey Jr. a răspuns cu umor, transformând momentul într-o situație tensionată, dar amuzantă.

Foto: Hepta

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton